Torsdag!

God kväll på er!
Hoppas ni alla mår bra? Jag mår väl helt okej. Är på sjukhuset just nu som vanligt. Kom hit vid klockan 15:40 tiden. Det var ju lite roligt hemma när chauffören kom. Jag tänkte skämta till honom och sa Hej Staffan! För min assistent tycker det ser ut som att han heter Staffan.
Hon säger ibland innan taxin har kommit: Undrar om det är Staffan som kommer? Nej fan! Han heter inte så!
Som sagt, vi tog upp det idag med chauffören, och så säger assistenten: Vi vet ju om att du heter Roger.
Då fick vi till svar: Det heter jag inte heller! Lite glatt skrattande!
Både assistenten och jag bara: Va?! Vad heter du då? Och då sa han det. Men jag nämner inte det i bloggen. Lite coolt var namnet iallafall. Så kan det gå! Haha! Nu vet vi iallafall hans riktiga namn..
 
Nog pratat om det. Som sagt, var framme vid sjukhuset runt 15:40 snåret. Tog prover ganska direkt. Sen kom läkaren en snabbis. Han pratade lite om morgondagen b.la. Det kommer komma folk från tandvården och kolla mina tänder undertiden jag är sövd. Det tycker jag är så himla bra att man kan ta det i samma veva!
Sen pratade han lite om annat men det är sånt jag inte vill ta här.
Strax efter klockan 17:00 var det dags för middag. Denna gång var det faktiskt en helt okej rätt. Annars tycker jag för det mesta att sjukhusmaten är skit. Det är verkligen inte bra mat enligt mig!
Idag vart det Senapsgryta med potatismos. Jag kan inte lägga upp bild för det ser ta mig sjutton inte gott ut för fem öre. Hehe!
Sen på kvällen har jag duschat och kollat på Kockarnas Kamp på kana 4. Hejade ju på Leif där men han åkte ut. GUBBJÄVEL Som han sa sig till själv! Jag kände inte igen någon av dom andra kockarna så därför vart det han jag hejade på. Men nu när han är ute så blir det att heja på Stefano som är oehört skicklig i köket! 
 
Nåja.. Nog pratat för min del just nu. Tänkte avsluta inlägget med att säga att jag inte har behövt blod idag tack och lov. Så imorgon är tanken att handla lite gott att käka tills på lördag med assistenten. Kanske kan berätta mer om det imorgon eller tidig lördag. Nu ska jag kolla på Tisdagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar på webben och efter det kolla lite bloggar. Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Micke

Puss o kram

2012-09-22 @ 08:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0