Min lördag + kräftskiva med Johanna!

Vill berätta om min lördag. Den var verkligen toppen bra!
Det började med att jag typ blev väckt av Johanna på sms. Hehe! Var fortfarande lite halvborta trots att klockan var strax efter 11:00. Slog på TV;n i väntan på att reprisen av Fångarna på fortet skulle börja.
Eftersom jag åker hem 20:00 på fredagarna då det egentligen går så får jag jämt kolla på reprisen.
Nog om det. Käkade lite frukost och planderade hur dagen skulle se ut med assistenten. Vi började med att städa och plocka lite.
Sen plockade assistenten fram material och alla grönsaker så jag fick skala och hacka det till middagen som jag skulle ha senare. Ärligt talat brukar jag inte alls hjälpa till med maten men det var faktiskt kul att skära, hacka och skala grönsaker.
När jag hade gjort det så tränade jag lite i väntan på att Johanna skulle komma och assistenten la fram kräftorna och tillbehören på bordet. Johanna var hos mig strax innan 17:00.
När hon kom så började vi käka. Jag var verkligen jätte hungrig och åt hur många kräftor som helst. Hehe! Men det är ju så gott!
 
 
Så här såg det ut på bordet. Jätte fint var det! Jag tror vi käkade i över en timme och hade det jätte trevligt.
När vi hade ätit oss mätta och lite till så plockade assistenten bort det och ställde fram lite grönsaker och dipp som Johanna och jag käkade efter. Det är ju så fruktansvärt gott!
 
 
Denna cider drack jag. Var verkligen super gott! Lagom alkoholhalt också! Tycker inte om när det är för mycket nämligen. Smakar så illa då!
När Johanna var här så vart det mycket prat och skratt! Kvällen var verkligen jätte kul. Johanna är ju en himla goo tjej!
Vid 21:00 åkte hon hem. Då fick jag min massage och så lindade vi lite. Sen var det dags för assistenten att sluta för dagen. Hade verkligen en toppen lördag med en toppen vän!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0