Rubrik var det här...

Mycket känns rätt hopplöst just nu.. Vet inte vad jag ska tycka och tänka. 
För en vecka sedan genomgick jag ett ingrepp då man klistrar kärl och stänger lite kärlbanor. Sen dess har jag haft mycket värre smärtor. Då pratar jag enorma smärtor så man knappt står ut! 
Tyvärr kommer dessa smärtor på kvällen eller under natten oftast så min sömn blir helt förstörd... 
Var ju hemma igår till idag och det gick väl sådär om jag ska vara ärlig. Visst kvällen igår gick jätte bra. Kul att komma hem till mina syskon och djur igen som jag älskar över allt annat! 
Men sen kom natten och jag hann lagom somna och sen slår smärtan likt som en blixt från en himmel och man har helt plötsligt jätte ont. 
Först tog jag en Oxynorm som jag har vid behov och somnade strax om efter lite om och men... Strax efter kom den smärtan tillbaka och jag kollade på klockan och upptäckte då att jag nästan bara hade slumrat till, från förra gången.. Denna gång kunde jag ju inte ta Oxynorm. Den får jag bara ta med minst två timmars mellanrum och det hade det inte gått.. Så där låg jag och hade förbannat ont och visste inte vad jag skulle ta mig till. 
Men jag somnade tillslut om sen av utmattning. Det tar otroligt på kroppen att ha ont, det ska ni veta.. 
Vaknade nästa gång 08:00 på morgonen och tog mina morgonmediciner och såg då att det bara var en timme kvar till assistenten skulle komma. 
Smsade mamma som är vaken med lillebror vid den tiden och skrev att
- "jag kommer aldrig att orka vakna till då assistenten kommer! Haft så ont i natt"
Fick till svar: 
- "Sov du!" (tack mamma)
 
Men sen kom samma visa igen. Har ont. Nu var det inte så där att det nästan är outhärdligt tack och lov, men det var såpass att jag inte kunde sova. Låg mest och blundade.. 
Sen var det dags för frukost. Eftersom jag hade ont så hade jag väl inte ett sånt där jätte bra sug efter att få nåt i mig. Vem äter när man känner sig dålig och inte mår bra liksom? 
Min frukost blev två kokta ägg och en näringsdryck. "Tackar gudarna" för den/dem som kom på det här med näringsdrycker! 
Under förmiddagen hade jag tro det eller ej men, ont igen. Tog en ny Oxynorm som hjälpte efter ett tag i några minuter.. Så höll de på och jag kände väl runt lunch att "nej jag orkar inte. Vill ha något som hjälper!"
Assistenten ringde in till avdelningen och berättade som det var och jag var så väl kommen in. Sen ringde hon ambulanstransport. Dem kom ganska snabbt och jag fick morfin. Sen var det ganska bra under eftermiddagen och tidig kväll. Men nu är smärtan tillbaka och har hållt på i ca 90 minuter.. Nu är det så fruktansvärt jobbigt att inget hjälper igen typ... Är så fruktansvärt trött på värken! Vill ha något som hjälper! Och det, NU! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0