Lite kort om min Onsdag!

Idag kom min assistent tillbaka efter att ha varit sjuk. Hon kom 09:20 och jag försökte sakta vakna till liv. Fick lite frukost och gjorde mig iordning för dagen. 
Skulle ha möte med mitt assistansbolag vid halv två så det var viktigt att jag försökte få så mycket gjort som möjligt innan.
Assistenten jobbar till 17:20 på onsdagar och efter mötet har man inte så där jätte mycket tid. 
Så innan mötet så fick jag hjälp med håret och stretchade mitt friska ben med hjälp av assistenten. 
Hon satte även upp nya gardiner till mitt rum. Det blev jätte fint tycker jag! 
Så här ser gardinerna ut: 
 
 
Nu hade jag tyvärr ingen "före" bild. Men dem som var före var såna långa som hänger på varsin sida av fönstret ner på golvet i typ vinröd färg. Nu vart det mycket mer öppet och mer "puttenuttigt" som mamma och jag kallar det!  Hihi! Men det är sån stil jag gillar. Rosa och gulliga stilen! 
Mamma berättade även att gardinerna är jätte gamla. Hon har haft dem då hon var ung och flyttade hemifrån. Det är riktigt kul! 
Nog pratat om gardiner. Sen runt halv två så kom som sagt dem från assistansbolaget. Vi skulle prata lite nytt schema för det jag har nu funkar inte. Så schemat måste kastas om en del, men det blir nog bra. 
Vad gjorde jag efter mötet? 
Jo! Lindade lite och förstärkte runt min kateter. Jag har fått en så kallad suprapubiskateter genom buken typ. På fredag har jag haft den i en vecka och det funkar mycket bra. Dock känner jag av slangen i urinblåsan ibland. Det är som en kittling men lite hårdare. Det gör absolut inte ont men det kan kännas lite lustigt! Hehe! 
Nog pratat om det. Tänkte bara berätta kort att min assistent var på kryssning ganska nyligen och så gjorde jag en liten beställning som hon köpte åt mig som jag även fick idag. 
Det var verkligen super snällt att hon ville det  Och detta vart det: 
 
 
 
 
Mumma! 
När assistenten hade slutat för dagen så har jag inte gjort så mycket.. Kollat på TV hela kvällen som Bonde söker fru och Stalkers. Det är två himla bra program! 
 
Nu ska jag avrunda detta inlägg.
Vill bara säga en grej till! Har fått frågor som det kommer komma svar på i ett inlägg. Men vet inte riktigt när bara. Men det kommer komma svar!  Tycker det är kul att svara på frågor så var inte rädd för att fråga. Svarar alltid så gott det går! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0