Efter omläggningen..

Detta blir nu säkert jätte snurrigt skrivet men  jag kan inte låta bli att fundera på en sak. Hur kommer det sig att kirurgerna lägger om så olika på min stump?
Nu har det varit min "favorit" några gånger men han jobbar inte just nu så idag vart det en annan. Och omläggningen?
Den vart helt annan... Är inte alls glad över resultatet. Det är en massa hudpartier som jag anser är missade från att skyddas. Och det är inte alls bra! 
Nu har en undersköterska varit inne hos mig i ca 70 minuter och försökt rättat till så mycket som det går, men det är fortfarande inte helt bra. 70 minuter! Kan ni tänka er det? 
Jag kan förstå att man behöver hjälp med något enstaka, Men inte ska det väl behöva ta 70 minuter? 10-20 minuter max anser jag. 
Att det har missats så här mycket förstår jag inte alls för fem öre.. Min hy är otroligt skör och den behöver skyddas för att försöka hindra att det blir mer sår. Minsta lilla hudsprickning och så kan det vara kört! 
 
Sen en annan sak jag tycker är himla synd att dom inte har gjort. Det är att lägga något som suger upp där det kladdar som mest. Undersköterskan som hjälpte mig, höll med mig och sa: 
- Bara för att det kanske är torrt under omläggningen så innebär ju det inte att det är torrt fram tills på fredag. Nej jag förstår inte alls hur dem har tänkt.  

Och det stämmer verkligen. Det är inte torrt till fredag. Jag vet inte hur jag ska göra för att kirurgerna ska förstå?
Ska jag behöva fortsätta skriva meddelanden på stumpen innan omläggning?

Kommentarer
Postat av: M

Vilken hemsk sjukdom!
Hoppas du blir bättre snart..

Jag undrar, hur gammal är du?
Och kan du någonsin göra "vanliga" saker som t.ex gå och shoppa med kompisar osv?

Krya på dig!!

2012-11-22 @ 16:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0