Bloggar mitt i natten!

God kväll eller god "natt"!
Hoppas ni har haft en fin helg och att ni mår bra. Jag har haft en helt okej helg faktiskt bortsett från lördag till söndag natten. Hade nog tänt till 02-03 i mitt rum och sen släckte jag och försökte slappna av trots den eländiga smärtan jag hade då. 
 
 
Hade elektriska värmeljus tända då. Dom är jätte bra tycker jag. Ger ett behagligt litet sken och det för inget om man somnar ifrån dem. Vilket jag gjorde! 
För övrigt trodde jag faktiskt inte att helgen skulle gå så bra som den gjorde. Det är ju kul! 
Måndag var det igår då. Fick en liten sovmorgon av mamma för jag var helt slut. Sover aldrig rikigt helt okej om nätterna så därför är jag alltid helt slut på morgonarna då man ska upp. Känner mig aldrig utvilad tyvärr.. 
Det är en pärs varenda morgon då man ska upp. 
 
Nåja. Vaknade till sen och fick en näringsdryck av mamma. Vilade en stund till sen. Sen käkade jag lite ägg och tog en till näringsdryck och gjorde mig sen iordning för att åka till sjukhuset. 
Var framme runt 13:00.. När jag kom fram så tog man prover ganska direkt. Bad även dem kolla CRP om det är någon infektion på gång i kroppen. Jag känner mig inte riktigt helt kry och jag har även legat lite högre i temperatur.
Vet inte svaret på CRP. Det enda jag fick reda på var blodvärdet och mitt kaliumvärde. Blodvärde låg på 89 så jag slipper blod och kaliumet låg på 5,1. Lite högre än normalt men inte så jätte farligt. Läkaren tyckte väl ändå att jag skulle ta Resonium mot det både idag och imorgon.
Alltså igår och idag på morgonen (klockan är efter 00:00) 
Annars har det inte hänt så mycket min måndag. Har träffat kuratorn och bara varit på sjukhuset från lunchtid  ungefär. 
Nu kollar jag runt lite på nätet samtidigt som jag spelar runescape. Någon mer som brukar spela det? 
 
Blir väl att kolla runt ett tag till och spela lite. Så kan jag sova bort förmiddagen. Tycker den går så långsamt nämligen fram till omläggningen. Det är bara en evig väntan... 
Hoppas ni sover gott och att ni kommer sova gott, ni som fortfarande är vakna! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0