Måndag!

God kväll på er!
Hoppas ni mår bra och har haft en fin helg?
Min helg har varit helt okej, men det är skönt med en ny vecka och nya tag. Visserligen ser ju mina veckor likadana ut, men men..
Måndag idag då!
Jag är på sjukhuset som vanligt så här på måndagar. Kom hit strax innan 13:00. Kollade på TV i väntan på att lymfterapeuten skulle komma men hon dök aldrig upp. Vet inte vart hon är, hon kom inte förra veckan heller fast hon sa det. I såna här tillfällen önskar man att man visste om att hon inte kommer så man kan åka senare hemifrån. Jag menar, varför ska jag åka till sjukhuset 12:20 på en måndag om hon ändå inte kommer? Åker till sjukhuset och kollar på TV typ.. Hoppas hon dyker upp nästa vecka då.

På eftermiddagen tog man prover och på kvällen har jag duschat. Mina provsvar var inte alls bra. Kalium låg på 6,0 och HB låg på 70, tyckte jag hon sa. Så hittills har jag fått två doser Resonium (inte samtidigt då) och så får jag blod. Den andra och sista påsen droppar in nu.



Nu ska jag käka lite mackor och "göda" upp mig innan jag fastar Hehe! Sen ska jag kolla runt lite på nätet innan jag ska försöka sova.
Måste först berätta om en skum grej som hände imorse. Jag vet ärligt inte om jag drömde eller om det har skett, men jag antar att jag har drömt.  Nu till saken:

Jag drömde att Sannas kompis kom hem till oss och bara jag var hemma. Han frågade efter min mamma och frågade även om hon hade åkt nyligen. Jag svarade att hon skjutsar Sanna till skolan.
Sen säger han att han går ut i vardagsrummet och väntar så länge och så jag kan fortsätta sova.

Är det inte sjukt egentligen hur konstigt man kan drömma. För jag antar att det var en dröm trots att den var super verklig? Läskigt! Jag menar, jag var hemma själv en stund och mamma skjutsade Sanna till skolan idag.
Det är jätte läskigt!

Har ni varit med om någon dröm som man blir osäker på om det har hänt eller inte? Berätta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0