Trött, ont och mår inte så bra..

God kväll på er!
Hoppas ni har haft en fin torsdag. Jag orkar inte blogga något vidare idag. Som det står i rubriken. Är trött, har ont och är inte 100% kry..
Stumpen kladdar och rinner som vanligt. Det gör dessutom jätte ont. Ni anar inte hur mycket jag längtar till omläggningen imorgon!
Inte nog med det så känner jag att något är fel i kroppen. Troligen är det blödning i magen. Blodvärdet sänks väldigt fort. Idag låg det bara på 71 så jag ska få tre påsar blod.
Jag kan inte äta ordentligt för det river till i mag/strup området när jag sväljer föda. Flytande går bäst men det är inget man blir mätt på och jag vill verkligen ha mat och äta. Men då får jag stå ut med smärtan och det är jag trött på!
Imorgon ska man troligen göra en gastroskopi. Hoppas man ser vad som är fel om dom gör gastron...
Idag pratade sköterskan om att man hade skickat remiss ang gastroskopin och då blev jag lite less. Vadå idag? Dom har ju pratat om det hela vecka om att det ska göras imorgon.. Har man fixat med remiss idag så dröjer det väl ytterligare?  Sånt brukar ju gå så segt. Eller gör dom någon super akut grej? Ingen aning faktiskt..

Hoppas ni mår bra!



Kommentarer
Postat av: Christina

Hello I'm kitkatkorpan.over-blog.com ^^

I'm a blogger, in fact I do my blog since already 1 year (I think, I'm not sure ;P HiHi) but I have decided to continue this one again! :)

I really hope you'll love my blog, I speak about myself, my life, what I love... I write it in French cuz I'm a French girls, so maybe you can't understand! :'(

But I put a lot of pictures so I really hope you'll love it ;P

So please, come to see my blog and tell me about it ^^

Have a nice day and I hope to see you soo ♥



(Kitkatkorpan.over-blog.com)

2012-06-17 @ 15:39:29
URL: http://kitkatkorpan.over-blog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0