Torsdag!

God kväll!
Hoppas ni mår bra och har haft en bra torsdag! Min torsdag har varit helt okej. 
Det började med att jag vaknade någon gång mellan halv elva - elva. Käkade lite frukost och kollade på Top Model. 
Gamla säsonger men ändå...
 
 
Efter det så har jag packat och fixat mig iordning för att åka till sjukhuset. Taxi chauffören som kom denna gång och hämtade mig var ny. Han var jätte rolig och trevlig!  Fler såna behövs! 
När jag kom fram så smsade jag till pappa och Pilla och berättade att jag hade kommit fram till sjukhuset. Dom skulle komma på besök så det var därför. 
Tog lite prover och strax efter det kom Pilla och Benjamin hit. Dom var redan på sjukhuset så det gick fort för dem att komma. 
Vi pratade lite och sen gick Pilla iväg med Benjamin till kiosken för att köpa mat till mig. Jag köpte kycklingsallad. Den är inte sådär jätte god här men jag tog det ändå. Kände att jag ville ha något annat än baguette eller räkmacka som jag brukar ta.  Men jag vet inte, tycker det blir lite mycket mot slutet då man bara har lite sallad kvar, så kan nästan aldrig äta en hel... 
När dom var ner till kiosken så kom pappa och Annabelle hit. Det var trevligt med besök från alla. Vi pratade lite och kollade på repris av Fångarna på fortet. 
Sen mellan halv sex och sex på kvällen så gick dom en efter en. Först pappa och Annabelle, och sen Pilla och Benjamin. Jag skulle duscha tidigare så det var b.la därför.
 
 
Söta Benjamin! 
 
Sen efter duschen har jag bara kollat på TV. Bland annat från Ullared. Det är säkert nå repris det också. Jag vet inte? Brukar egentligen inte se det programmet men det fanns inte mycket att se. Sjukhuset har ju så några kanaler. Tycker det är synd att dom har tagit bort kanal3. 
Så som sagt, Ullared kollade jag på. Blev även påkopplad första blodet nu på kvällen för mitt HB låg lågt. Det låg bara på 77 denna gång. Det var verkligen jätte synd. Hade velat att försöka ta mig iväg till City Festivalen som är i Västerås just nu. 
Men nu kan jag inte det eftersom jag får blod. Jag har ju det där Desferalet som tar så lång tid.. 
Jaja.. Får satsa på nästa år! Var inte förra året heller. Då var jag också på sjukhuset men jag kommer inte ihåg anledningen till varför jag inte kunde gå? Minns bara att familjen kom upp sent på kvällen eller början på natten med en langos som jag mumsade på. Min familj är ju bara för underbar! 
Och med det så vill jag runda av detta inlägg.. Ska nog försöka sova strax. Har fått tid för omläggning klockan 08:15 om inget annat sker vill säga. Ska nog försöka få lite blund i alla fall. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0