Måndag!

God kväll!
Usch! Dom har gjort om på blogg.se där man skriver texten till inlägget. Nu ser det för jävligt ut. 
Det är trist, krångligt och tråkigt!  Dessutom funkade det inte att blogga på Firefox så nu måste jag ha två olika internetläsare.. Men tur att det ser ut som vanligt för er!
Måndag idag då! 
Vaknade 09:20 men låg och degade i 10 minuter till. Var jätte trött idag fast jag sov helt okej inatt. Har börjat sova bättre nu när vi har flyttat på sängen i rummet på kvällarna. Men sover fortfarande inte helt bra. 
Vi har nämligen rullat sängen (som är på hjul, har en "sjukhus" säng) under min takfläkt. Jag märkte för några dagar sen att det fläktade bättre om man är rakt under fläkten och inte vid sidan om. Så nu drar mamma alltid den under innan jag släcker. Haha! Smart va? 
Nog pratat om det. Käkade frukost och gjorde mig iordning för att åka till sjukhuset. Har typ tre timmar på mig från när jag har vaknat till taxin ska komma så måndagar känner jag mig alltid stressad. Tre timmar är egentligen ganska mycket men jag har en tendens att ta det så himla sakta och gillar även att plocka med annat, som mobilen m.m  Så jag gillar inte alls måndagarna. Dessutom är det som jobbigast i stumpen. 
Men det är skönt när man väl har kommit fram till sjukhuset. Var framme strax innan klockan 13:00.
 
 
Bild jag tog innifrån taxin. Vilket busväder vi har haft idag! Men jag tycker det har varit skönt om jag ska vara ärlig. Att det inte har varit så fruktansvärt varmt.. 
När jag kom fram till sjukhuset så tog man prover ganska direkt och sen kom sköterskorna in som skulle ha kvällspasset och hälsade och frågade om jag kunde duscha tidigare för dom var ganska få i personalen här idag. Jag sa att det var helt okej. Var ju bara det att jag hade totalt missat att lymfterapeuten skulle komma idag. 
Hon hade varit ledig i två veckor, det var ju bara det att jag trodde det skulle vara tre veckor så jag väntade mig inte att hon skulle komma. 
Men jag fick lite massage innan så det var skönt!  Sen var det bara in i duschen..
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Mitt HB låg på 87 så jag slapp blod idag. Jag har bara kollat på TV och käkat kvällsfika typ. 
 
 
 
Nu ska jag ta och ringa efter något mer att käka innan jag ska fasta klockan 00:00. Har fått en hälsning från operation att jag ska vara där klockan 08:00 om inget akut sker. För det är tydligen akutsalen imorgon som jag ska till. Nu så ska jag avrunda. Tjing tjing!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0