Torsdag!

på er!
Hoppas ni har det bra och har haft en bra dag. Min har varit hyffsat okej men den kunde ha varit bättre. Jag vet inte om jag är inne i någon konstig period just nu. Ingenting känns typ bra och jag känner mig inte glad alls.
Jag antar att man har såna perioder ibland? Men det är inte så där jätte kul att känna så.  Hoppas det går över snart..
Jaja.. Torsdag idag då. Vaknade mellan 11 och halv 12 idag. Packade lite inför sjukhuset och fick sen frukost.
Skönt att komma in hit till sjukhuset när inget känns sådär super bra. Stumpen har krånglat riktigt rejält. Det vätskar som bara den och kladdar också. Får verkligen hålla tummarna att det där kladdet inte blir värre och man får typ feber och infektion. Det orkar jag inte!
Fick förklaring av sköterskan nu varför det vätskar. Troligen beror det på att han som lägger om har lagt om på ett annorlunda vis. Så det kan vara förklaringen. Hoppas omläggningen blir som vanligt imorgon då och att det inte blir lika blött. Man känner sig så himla äcklig och jag kan ju inte göra något åt saken heller.

Nog pratat om min äckliga stump. Taxin kom strax efter tre tiden och sen åkte jag raka vägen till sjukhuset. Tog lite blodprover och sen kollade jag på TV fram till jag skulle duscha. Duschen gick bra denna gång. Men jisses vad jag frös! Alltså innan duschen. Det är inte likt mig alls. Så det var det som vart jobbigt med duschen. Frös ännu mer än vad jag brukar.
Efter duschen kopplade sköterskan på min blodpåse. HB låg på 81 så jag har fått en påse blod idag. Det är skönt att man bara får en påse nu för tiden då man behöver blod. Det ligger numera aldrig så lågt att jag behöver två påsar. Kanon va?

Nu ska jag avrunda detta inlägg och fortsätta kolla runt på nätet. Hade gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0