Ett litet inlägg....

Hej hej!
Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag stänger ner datorn. Är ganska trött så det ska bli skönt att sen släcka ner.
Hoppas ni har haft en fin dag?

Min har varit helt okej. Jag har inte gjort något speciellt idag men den har varit helt okej ändå. Jag har nämligen knappt haft ont. Är det inte toppen?
Assistenten har varit hos mig hela dagen och jag tycker det blir bättre och bättre. Man börjar bli lite vanare nu och man börjar ju känna henne mer och mer så det känns jätte bra. Det var så ovant till en början att ha någon annan här som man inte känner.

Vad har jag gjort idag då? Kollat på TV rätt mycket. Hehe! Har så mycket bra kanaler + en bra TV så det blir ganska mycket tittande där. Sen har jag tränat lite. Både styrka och strech. Har kommit igång med träningen mer nu så det är ju jätte bra. Hoppas bara man fortsätter med det. Det är ju så lätt att man bara lägger av... Ja, ni vet säkert själva hur det kan vara?
Det är typ det jag har gjort idag. Jag har fått någon otrolig rethosta. Det är liksom inget som finns i halsen att hosta upp, men det kliar ändå. Kanske är torrhosta det heter? Det är riktigt störande! Hoppas det ger med sig snart.

Nu ska jag avrunda. Önskar er en god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0