Min lillla onsdag!

God kväll med er!
Hoppas ni har haft en fin onsdag?
Min har varit helt okej. Har inte gjort något speciellt idag men det kan ju vara rätt okej ändå.
Dagen började med att assistenten kom hit 09:20. Men jag orkade inte vakna just då så halvsov en stund till. Vaknade till sen av att assistenten petade på mig. Antar att hon tyckte jag skulle vakna Hehe! Så jag gjorde det och sen kom mamma med lillebror Rasmus och la honom hos mig. Sötpluppen!

Det var en fin start på dagen!

Sen efter lunch ringde jag till Hjälpmedelscentralen an.g min permobil. Ena hjulet är det troligen pys punka på och jag har kört med dålig luft ett tag så hjulet har typ blivit snett.

Varnar er! Har ni dålig luft så pumpa DIREKT!

Men iallafall. Kom fram till deras växel och berättade som det var. Människan skulle skicka medelandet vidare till Teknikerna där och så skulle dom ringa upp mig. Och jag tänkte att "Jaha! Nu kommer detta att dröja!".
Men nej då, dom ringde typ upp mig en timme senare. Det är ju super bra att man får hjälp fort!
Han undrade om han kunde komma på fredag förmiddag och fixa mitt däck men jag fick förklara som det var att jag har omläggningar och så. Men han skulle höra av sig ändå och kolla om jag var där. Min permo är nämligen på sjukhuset.

Nog pratat om det. Ringt det samtalet har jag gjort idag. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Tränat lite med assistenten och sen har jag istort sett kollat på TV hela eftermiddagen. Jag är en TV nörd, jag vet! Måste bara berätta en sak till som är kul för mig. Jag har inte haft ont idag och jag har mått bra! Jippi!
Nu ska jag kika runt på nätet och sen läsa min FRIDA tidning som har kommit i bervlådan!



Tjoho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0