Måndag!

God kväll på er!
Mår inte sådär jätte bra men tänkte skriva några rader ändå.
Är på sjukhuset. Kom hit strax innan ett ungefär. Mådde inte sådär jätte bra då heller, men det gick.
Pilla och Benjamin kom några minuter efter min ankomst. Fick en Hello Kitty tidning av henne. Tack!
Blev förresten lite överraskad när jag läste tidningen på eftermiddagen. En grej som jag har skrivit till tidningen har kommit med. Det var ju lite kul!



Nog pratat om det.
Lymfterapeuten kom också en sväng. Hon var inte här förra veckan så det var verkligen super skönt att hon kom denna gång! Ibland får dom ju akuta grejer i vägen så man förstår att dom måste ta prioritera det först. Det var det som hände förra veckan.
Tog även prover som vanligt!
När hon hade varit här så pratade jag och Pilla lite. Benjamin försökte så gott det går. Han är ju en riktig charm knutte! Så himla söt när han skrattar! Ja, det är han ju annars också förståss men man blir så glad över hans skratt. Och jag kan lova er att han charmar varenda personal här på avdelningen också! Hihi!





Här fick han ligga en stund på en filt på golvet. Oj! Vad han är duktig på att röra sig! Han kan rulla runt från ryggläga till mage. Men det går inte att rulla tillbaka då. Det såg lite roligt ut när han hade legat på mage en stund och vart trött i nacken. Då blev han lite sur. Heh! Min fina systerson!

Pilla gick även en sväng och storshoppade i både kiosken och restaurangen här till mig, för jag var så hungrig men kände att jag inte kunde komma upp. Hon är så snäll Pilla!
Min sena lunch vart Mozarella sticks, MER tetra" och en räk macka. Riktigt gott!



Mums!
Sen kollade vi på TV en stund och efter det så skulle dom två åka. Så jag har bara kollat på TV fram till duschen jag gjorde nu på kvällen. Fick reda på att mina provsvar var bra. Eller ja, iallafall blodvärdet. Det låg på 88 eller 89 så jag slapp blod. Men - Kaliumet.  Det är högt. 5,7 låg det på så jag har fått resonium mot det.
Hoppas det inte blir krångel till omläggningen imorgon.

Jaja.. Nu ska jag börja avrunda och ska nu kolla runt lite på nätet och sen kanske kolla på film. Antingen så blir det Apflickorna eller så blir det Livet är en schlager.
Har det lite jobbigt med stumpen just nu. Det kladdar och vätskar. Dessutom sipprar det blod från ett ställe men det har stannat just nu tack och lov. Men är på helspänn att det ska börja igen.
Denna natt kommer nog bli lång. Tur jag har en massa filmer på datorn som jag kan kolla på!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0