Lördag!

Hej på er!
Hoppas ni mår bra och har en riktig trevlig påsk helg!
Själv så är det helt okej med mig, men det var lite jobbigare tidigare idag. Låg och sov jätte länge och var verkligen jätte trött.
Sen försökte jag sakta vakna till genom att först dra ur öronpropparna ur öronen. Har ju det i när jag sover p.ga min luftmadrass som brummar.. Sen låg jag och blundade och lyssnade på allt ljud här runt omkring. Kan lova er att det kan låta rejält här hemma med en bebis, djur och resten av människorna. Men det kan vara mysigt med all ljud! Sen satte jag på TVn. Det var reprisen av Let's dance som gick. Jag har märkt att jag ofta försöker vakna till på det viset.

Alltså:
1 - Dra ur öronpropparna.
2 - Blunda och lyssna till ljudet här hemma.
3 - Sätta på TVn.

Men det är skönt att strata dagen sakta så. Till Let's dance käkade jag frukost och sen fortsatt min dag att kolla på TV. Fram emot eftermiddagen började jag må sämre. Fick ont i stumpen, ont i huvudet och kände mig konstig i kroppen. Riktigt läskigt alltså!
Så på eftermiddagen tog jag det bara lungt. Vart mest slö titta på TV och så fick jag massage. Men det är jätte bra att jag får det. Inte bara för att det är skönt utan även för att det är då jag slappnar av som bäst och jag glömmer dessutom bort min smärta när jag får massage. Min kropp prodicerar egna smärt endorfiner. Och det är ju bra.

Nu på kvällen har jag fortsatt kolla på TV. Kollade på premiären av Kvällen är din som gick klockan 20:00 på kanal 4. Man blir så glad över folk som gör något bra och som sen får sina drömmar uppfyllda.



Nu ska jag kika runt lite på nätet och småglutta på Harry Potter och halvblodsprinsen som började direkt efter Kvällen är din.
Ska även ta något att käka. Har inte fått i mig sådär super mycket idag eftersom jag inte har mått så bra.
Det vart en falukorv och lite pastagratäng till middag. Sen har jag ätit lite choklad nu på kvällen.

Mitt påsk godis:



Den övre är från lekterapin och det undre från mammi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0