Trött...

God kväll!
Är på sjukhuset just nu som vanligt. Kom hit vid halv fyra ungefär.

Taxi chauffören som körde mig är värsta snurrig och virrig typ. Jätte konstig verkligen och så ser han ut som den där vin gubben. Vad heter han? Carl Jan?





Den där gubben alltså. Scary!!
Jaja.. Taxi chaffisen råkade ge mig en örfil med bältet. Och sen när han skulle köra in båren i taxi bussen så tog det i någonstans nere vid hjulen så det small till i ryggen. Klant!!  

Men jag kom i alla fall fram hel och välbehållen. Det är ju bra det. Strax efter då kom lekterapeuten. Hon hade med sig lite pärlor och jag tänkte göra nå smycken som armband och halsband. Dom har jätte fina pärlor från lekterapin fick jag se!
Kanske gör något redan ikväll.

Sen när hon hade gått så tog man prover som vanligt. Mitt HB låg på 84 så jag fick en påse blod. Den har precis tagit slut nu. Mitt kalium låg tyvärr högt. Har fått två doser Resonium mot det ikväll. Ja inte samtidigt alltså!
Blir lite orolig när kaliumet är högt. Så jag hoppas verkligen det sänks till imorgon. Annars kan det bli så att dom på OP stoppar omläggningen... Det vill man ju inte!
Så jag håller tummarna att det blir bra imorgon och att värdet är någorlunda okej. Ni kan också hålla tummarna för mig! Hihi!
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Duschat och fikat lite. Men är ganska hungrig fortfarande så jag ska ta något mer att käka innan jag ska fasta. Det är nog lika bra.

Och så ska jga kolla runt lite på nätet tills reprisen av Robinson börjar. Såg inte hela programmet tidigare så tänkte kolla om. Efter det så måste jag försöka sova!

Och jag har fortfarande inte fått tillbaka min dator... Det kan tydligen ta tid?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0