Söndag!

God kväll!
Hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit okej. Man kan väl säga att den har varit som dom flesta av mina helger är.
Jag har bara varit hemma i helgen och tagit det lungt. Har pysslat, kollat på tv och läst mycket. Det är väldigt mysigt!
Men idag har dagen varit mer jobbig. Har haft väldigt ont till och från idag. Redan från 05.00 på morgonen startade värken. Så jag har fått tagit lite mer smärtsillande än vanligt och även "avslappnande". Gör det inte ont så känns det bara obehagligt. Blött som bara den och stumpen känns fortfarande jätte tung och klumpig. Den är ju det annars också men det känns mer nu är vad det brukar. Tycker verkligen det är jätte jobbigt!

Imorgon är det en ny vecka och det innebär att åka till sjukhuset igen som vanligt. Ska bli skönt att komma dit och få massage! Det är det jag längtar efter. Och självklart tisdagen då omläggningen är! Ska bli SÅ skönt!! Vill egentligen bara ha omläggning nu nu och nu! Men hur mycket jag gärna vill det så blir det ju inte av tidigare.

Vill säga till er som undrar hur undersökningen gick i fredags så vill jag berätta att Angio:n blev aldrig av. Dom hade fått in så mycket akuta operationer så min undersökning blir en annan gång. Men jag hade omläggning som vanligt!

Nu ska jag kolla runt på nätet och sen försöka sova. Har ganska ont i huvudet så det ska bli skönt att bara få blunda sen. Dessutom ska jag ju upp lite tidigare imorgon eftersom jag ska till sjukhuset. Kan ju inte ligga och sova till efter lunch då inte. Hehe!

God natt med er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0