Min fredag...

Hejsan!
Vet att det är lördag nu men tänkte ändå skriva om min dag igår. Orkade inte det då.
Jag hade omläggning som vanligt igår. Redan klockan 08.00 hade jag tid. Omläggningen gick jätte bra och jag hade inte speciellt ont efter heller. Ont har jag för det mesta efteråt men det var inget utöver det vanliga. 
Så när jag kom tillbaka till avdelningen hörde jag av mig till mamma och hon kom ganska direkt.
Sen hörde jag av mig till Carro och frågade vad hon gjorde och skulle göra. Vi bestämde oss för att ta oss ner till stan. Det var jag som ville och hon följde snällt med! 
Så på eftermiddagen drog jag ner. Fick taxi direkt när jag beställde. Och Carro kom en stund efter ner på stan och gjorde mig sällskap.
Fick en Hello Kitty plåt ask av henne. Tack! 
Det var jätte kul att komma ner. Gillar verkligen att gå runt och shoppa! Hittar oftast något roligt som jag köper. Ibland (okej, ganska ofta) blir det t.om grejer jag inte ens behöver. Men det får man ju unna sig också ibland! 
Jag tror vi var runt i alla galleriorna och så käkade jag på McDonald´s. Dom har ju gjort om där och det är verkligen jätte trångt nu! Varför ska man göra mindre plats på alla ställen? jag fattar inte det? 
Mitt köp igår vart:
- Två böcker från Akademibokhandeln
- Deodorant och läppbalsam från H&M
- Pärlor och tråd från Panduro (Tänkte göra armband)
- Pussel från Leklust (Ska göra en tavla)
- Örhängen från Glitter
- Skor från New Yorker.
- Tröja från H&M
- Tröja från New Yorker.
Som sagt. Jag stor shoppade verkligen igår. Allt gick på strax 1000 spänn. Det är egentligen inte likt mig att shoppa för en sån summa på en gång. Men jag är nöjd över mitt köp och hade det väldigt trevligt.
Var slut i kroppen redan vid nio igår kväll. Hade ont i kroppen och kände mig stel. Men det är det SJÄLVKLART värt! Men gud så det var skönt att lägga sig i sängen och sträcka ut på hela kroppen! 
Jag sov väldigt dåligt natten till igår så det gjorde mig också trött. Och sen narkos och stan på det.. Jag var alltså ganska trött igår!
Tittade bara på TV sen. Filmen House of wax gick igår på kanal 6 som jag tittade på. Sen efter det så släckte jag.
Med andra ord: HAFT EN TOPPEN FREDAG!

Kommentarer
Postat av: pilla

va fina tröjor och grejer:) kul att du hitta massa.

2011-09-03 @ 21:28:58
URL: http://zpernillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0