Min dag...

Hejsan!
God kväll på er! Ny vecka och nya tag. Men jag har en känsla av att denna vecka kommer gå lika fort som alla andra veckor har gjort.
Måndagen börjar i alla fall gå mot sitt slut. Jag är på sjukhuset som vanligt. Kom hit vid ett tiden.

Hemma har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lungt och gjort mig iordning för att åka hit. Mamma började jobba rätt tidigt idag så jag kunde inte sova så länge.
Så idag har jag varit rätt seg och trött. Men börjar piggna till nu.. Det är ju typiskt!
Men men.. Det gör egentligen inte så mycket. Då kan jag sova på förmiddagen imorgon om jag skulle somna sent inatt. Det är ändå så drygt med all väntan tills det är dags för omläggning.  Jag tycker inte alls om det!

Jaja. Tillbaka till min dag. Kom somsagt hit vid ett tiden. Somnade ganska direkt eftersom jag var så trött. Och jag sov i ca två timmar till och från. Var ganska skönt faktiskt!
Sen när jag vaknade så tog man prover på mig. Mitt HB låg på 75 så jag har fått två påsar blod. Och mitt kalium vet jag inte vad det låg på men sköterskan sa att det låg bra. Yes!!

Undrar varför det åker upp och ner hela tiden?

Annars har jag inte gjort så mycket mer. Duschat och sen käkat kvällsfika. Ska nog ta något mer innan jag fastar. Tog tre hårdmackor men är fortfarande lika hungrig.. Hehe!
Ska även kolla på Svenska Hollywoodfruar som jag brukar göra på måndagar.  Det är lite dåligt att dom har tagit bort 3an här på sjukhuset.

Nu är det dags att avrunda. Hoppas ni har haft en fin dag!




Bjuder på en bild från mig. Tagen i fredags. Blev lite blek på bilden. Hehe!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0