Ett sista inlägg för idag..

God kväll på er!
Hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har gått förvånatsvärt bra. Blir smått irriterad på mig själv nu att jag har oroat mig och varit ledsen helt i "onödan". Men samtidigt är det svårt att inte låta bli.

Jaja. Vad har jag gjort på eftermiddagen då? Mja..
Har tagit prover. Slipper blod denna gång. HB låg på 88. Det är ju skönt! Men tyvärr var mitt kalium väldigt högt. Det låg på 5,8. Det finns nu en risk att dom kan skjuta upp omläggningen imorgon. Det gör väldigt orolig. Nu har jag väntat en dag extra och det skulle göra mig väldigt ledsen att behöva skjuta upp en dag till. Jag vill verkligen inte det!
Sen tror jag inte heller att man kan skjuta upp det hur länge som helst heller. Jag menar, såren är ju skitiga och behöver tvättas. Samlas ju en massa bakterier annars...
Nog pratat om det. På eftermiddagen fick jag besök från Lekterapin. Hon kom med filmer, en KP tidning och lite glas pärlor.



Hon stannade även en stund så vi kunde prata. Vi pratade b.la om julen.
Det är ju så mysigt med Jul. Okej inte snön då... Men resten! Eller, ja. Det får gärna vara snö men det behöver inte vara överdrivet mycket. Enligt mig.

Vad tycker ni om snön?

Jag och lekterapeuten pratade b.la om att december är en trevlig månad. Just det där med julkalendern som går på TV, lucia, advent och så. Det tycker jag är super mysigt!

Sen efter det så har jag bara kollat på TV. Mtv i sin vanliga ordning har fått gå på. Finns inte mycket annat att se tycker jag.
Tänkte nu sätta igång ett avsnitt av serien Huset Fullt och käka kvällsfika. Länge sen man såg dem nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0