Torsdag...

God kväll på er!
Torsdag idag och jag är på sjukhuset som vanligt. Kom hit strax innan 16:00. Vart lite sent hemifrån för bärhjälpen vart sen.
Idag vaknade jag runt 08:00. Käkade frukost och så. Sen försökte jag somna om en stund. Men det var väldigt svårt. Jag måste ha knäpp tyst när jag ska sova för att jag störs så mycket av ljud (så länge det inte är något som brummar eller susar lite lätt) för det går bra.
Men mamma och Sanna var ju vakna så det var ju inte så tyst hemma. Jag förstår ju dem till en viss del också. Det är svårt att vara hel tyst.
Men jag somnade en liten stund. Sen efter det så har jag käkat lunch och gjort mig iordning för att åka till sjukhuset.
Pilla och Benjamin kom strax efter 16:00 och jag tog även prover då. Det var förresten jätte kul att se dem igen. Benjamin har blivit jätte stor sen jag såg honom sist! Det går verkligen fort!

Strax efter att Pilla och Benjamin hade kommit så kom pappa och Annabelle. Minns inte när jag såg dem sist så det var kul att dom också kunde komma.
När alla hade åkt så har jag bara spenderat tiden med att kolla på TV. MVT gick på i sin vanliga ordning. Det är nästan bara den kanalen som är bra att se på eftermiddagarna. 3an egentligen också men dom har ju tagit bort den på hela sjukhuset. Jag har inte fått någon riktig förklaring till varför, men det var någon som sa att det är för att spara pengar. Det låter ganska rimligt.
Tyvärr är det ju så med landstinget. Man ska ju spara så mycket som möjligt. Själv så tycker jag att det är viktigare att patienterna har det bra och trivs. Men nu tycker ju inte alla som jag. Hehe! Vet att det är fler som saknar kanalen på sjukhuset. Lägg till den igen! TACK!

Nog pratat om kanaler. Sen på kvällen har jag bara duschat och sen kollat på Bingolotto. Det programmet firade 20 år idag! Önskade jag hade haft en lott och spelat. Det är så sällan jag gör det nu för tiden eftersom dom håller till på kanal 4+ (eller vad kanalen nu heter) Den kanalen har inte jag. Annars brukar det vara rätt mysigt.



Nu gör jag inte något speciellt. Tänkte käka snart innan jag ska fasta och kolla runt på olika bloggar samtidigt.  Efter det kanske försöka sova. (Eventuellt se på TV däremellan)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0