Söndag och fars dag.

Tänkte skriva ett inlägg nu innan jag stänger ner datorn. Har ganska nyligen ätit toast och tänkte spendera kvällen med att kolla på Beck som går på 4an. Sen tänkte jag försöka släcka tidigt ikväll för måste upp lite tidigare än vad jag brukar och jag vill försöka vara så utvilad som möjligt..
Fars dag idag då. Har ni firat era pappor? Det har faktiskt inte jag. Jag träffar ju inte min pappa sådär jätte ofta. Några få timmar i månaden ungefär. Men jag ska väl inte klaga på det. Han träffar ju aldrig min lillasyster. Har inte ens någon kontakt med henne. Vilket är tråkigt. Jag kan ju inte styra över det vilket jag önskar att jag kunde ibland.
Så jag skickade bara ett sms och önskade honom en fin dag.

Nog om det. Söndag nu. Och helgen börjar gå mot sitt slut. Har ni haft en fin helg?
Min har varit okej. Ganska blandad. Fick ju besök av en kompis igår och det var så klart jätte kul.
Och idag har jag inte gjort något speciellt. Bara tagit det lungt. Spelat lite Runescape och kollat på film med Sanna. Vi kollade på Yes man. Jag köpte den för väldigt länge sen. Typ lite mer än två år men jag har aldrig kollat på den förrän nu. Haha!
Men sen har det varit lite si sådär. Haft väldigt ont också. Det är inget jag har nu men däremot känns det blött och kladdigt i stumpen. Känns som det sipprar.
Sen har stumpen en väldigt konstig lukt. Det luktar typ bakterier blandat med blod.
Blir så orolig och får svårt att slappna av. Kollar in stumpen nästan hela tiden för att se så det ser bra ut. Det är jobbigt att behöva känna det "tvånget".
Nu ska jag avrunda detta inlägg. Önskar er en god natt redan nu!






Kommentarer
Postat av: JOZ♡

Hej! Skulle du vilja kika in på min blogg och säga vad du tycker om den? Bra/Dåligt?



Ha en bra måndag :) Kram

2011-11-14 @ 16:28:58
URL: http://bedeliciious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0