Söndag...

Söndag kväll då.
Hoppas ni har haft en fin helg. Min har varit som vanligt. Har bara varit hemma och tagit det lungt.
Kollade på filmen Jag saknar dig igår. Ja, vad ska man säga om den? Bra film och handling men ganska dåliga skådespelare. Kanske ska skriva en recension som den sen? Det var ett tag sen jag gjorde någon trots att jag har sett en massa filmer.

Jaja.. Tillbaka till idag. Söndag och första advent. Har verkligen ingen julkänsla alls. Den är på noll. Har ni någon jul känsla?
Mamma och Sanna har fixat med julskinka hemma idag. Även bakat saffransbullar (ej lussekatter) Känns som man bakar och lagar jul "saker" mitt i hösten.
Vädret har väl knappast varit det bästa heller. Regnat och blåsigt, grått och risigt.. Ska väl kanske inte klaga, jag som bor i mitten av vårat avlånga land. Längre ner har dom ju haft det värre..
Jag har bara varit hemma och tagit det lungt som sagt. Vaknade i hyfsad tidig tid idag. Mamma väckte mig och efter det kunde jag inte somna om. Grr! Jag hade dessutom världens tillfälle till att sova. Hon skulle nämligen hämta Sanna och sen handla. Hihih!
Nej men, så jag var vaken sen. Kom på att dom visar Häst hoppning från Globen idag. Det var Grand Prix (Stockholm international horse show helg) Så det kollade jag på. Det var faktiskt spännande.
Efter det så har jag bara kollat på TV och setat vid datorn en stund. Spelat lite Runescape.

Och nu är det kväll. Dom visar från Globen igen som jag kollar på just nu. Det är världscupen i fyrspann och efter det så tror jag det är stjärnhoppning. Tycker det är kul när dom visar från Globen. Ett stort minus är dock att dom inte visar "show nummerna" i TV, utan det måste man se på SVTplay. Och alla kanske inte har bra internetuppkoppling för att kunna se webb TV. Då är det rätt värdelöst! Och hur ofta är det man ser ridsport i SVT? Då kan dom väl ta mig fasen visa allt dessutom! Är inte ensam om att tycka detta. Det vet jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0