Hemma nu.. Äntligen!

Kom nyligen nyss hem från sjukhuset. Vilken dag det har varit igår alltså! Jösses!
Det började med att dom sa att jag skulle på omläggning halv fem. Men sen var det något som gjorde att det blev förskjutet.
Sen fick jag reda på att jag skulle ha omläggning ca 18:15. Jovisst, kommer dit och sen säger personalen där att det måste ha blivit något missförstånd och undrade vem som hade skickat upp oss.
Då var det bara att åka tillbaka till avdelningen. Jag kan säga er att jag var skit ledsen och så var jag väldigt orolig. Tänkte hela tiden att nu kommer inte omläggningen bli av och jag måste stå ut en natt till med detta..
Det var så jobbigt för lindorna var lösa, dom började korva och flytta på sig och inte nog med det så rann det vätska/kladd lite här och där. 
När jag kom tillbaka till avdelningen så kom kärlkirurgen in och pratade med mig och berättade hur läget var. Att dom var tvunga att ta en annan patient till OP och att min omläggning skulle skjutas upp till nästa dag.
Jag förstår att det blir så ibland att det kommer andra som måste till operation innan mig men det är klart man blir ledsen ändå.
Sen gick han ut ur rummet och jag hann kanske vara själv i 7-10 minuter och så kommer han in igen och säger: Saara! Nu har du tur. Den andra patienten har ätit så den vågar dom inte söva!
Haha herrjisses vad jag blev glad då! Jag har den andra patienten att tacka för att den åt. (Om det verkligen var så det var) Så jag kördes upp till operation och fick min omläggning tillslut.
Men vilken dag det blev. Mycket blandade känslor.

Och idag har jag inte gjort så mycket. Sov till 12:00 ungefär för jag hade en sån jobbig natt. Sen har jag bara kollat på TV och packat hem. Beställde sjukresa hem lite för sent idag. Gjorde det vid två. Skulle kanske ha gjort det ännu tidigare så jag kunde ha åkt hem tidigare. Men men. Nu är jag iallafall hemma.
Hmm.. Ska tillbaka imorgon..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0