Usch!

Hej bloggen och alla läsare!
Skriver lite kort idag. Mår inte så bra. Har jätte ont och har haft det hela kvällen. Jag har fått tagit smärtstillande efter smärtstillande.
Ja, inte allt på en gång. Utan efter ordination. När jag har tagit "vid behov smärtis" så måste jag vänta två timmar tills jag kan ta nästa. Sen har jag även tagit en avslappnande. Men det hjälpte inte så bra så jag har försökt fokuserat på andningen. Andas jag snabbt så gör det oftast ondare så jag har försökt att andas lungt och även försökt slappna av. Men det är ganska svårt när det gör ont.
Dom extra medicinerna hjälpte inte så bra så tog mina klockan 00.00 mediciner lite tidigare så nu börjar det bli bättre.
Har inte gjort så mycket idag. Mest tagit det lungt. Pysslat, läsit bok och tittade på film. Kollade på High school musical 3. Dom filmerna är ganska bra tycker jag, men låtarna är lite töntiga och tråkiga.  Hehe! Ska se om jag hittar dom två första filmerna här hemma någongång. Har för mig att dom ska finnas här någonstans.



Dom där har jag målat. Vart söta men påminner inte dom om Barbapappa?  Lite grann? Hihhi!

Ska nog snart läsa en stund. Kommer inte ihåg vad boken heter men den är väldigt bra. En ungdomsbok för tjejer tycker jag! Sen ska jag väl försöka sova. Har sovit ganska mycket idag men är rätt trött ändå.
Jag tror nämligen det var något "galej" (eller vad det heter) på samhället idag. Dom spelade väldigt mycket musik och även väldigt högt. Hörde ändå hem hit. Och dom började ganska tidigt på förmiddagen. Så då var jag vaken ett tag för det var svårt att somna om. Men somnade om sen frammåt lunch en stund. Så skönt! Kände att jag behövde det verkligen!

Aja natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0