Torsdag!

Hej hej!
Torsdagen börjar lida mot sitt slut. Internet funkar igen! Yes yes!
Idag har min dag bestått av att sova fram till lunch. Jag sover som bäst på förmiddagen. Många tycker nog att jag slösar bort en stor del av dagen men för mig gör det ingenting.
Sen vart det lunch. Mamma lagade pyttipanna, stekt ägg och rödbetor. Smakade bra för att vara pyttipanna. Gillar inte det så värst annars.
Eftersom det är torsdag idag så är det att åka till sjukhuset som vanligt. Resten av tiden hemma spenderade jag till att fixa mig iordning för att åka.
När taxin chaffisen och bärhjälpen kom upp för att hjälpa med båren så började Bozz skälla massvis! Undrar om han var rädd för bärhjälpen?
Själv så tycker jag det är lite pinsamt när han morrar och skäller.  Har även hört att han gör det ute på promenader också.

Någon som vet vad man kan göra åt saken?

När jag kom till sjukhuset så trodde jag att kuratorn skulle komma. Men det vart inte så och varför vet jag inte. Var inte så sugen på att prata först men när jag kom fram så ville jag ta upp en sak med henne men får göra det nästa gång. Hon kanske fick något akut. Jag får ta det nästa gång.
Istället tittade jag på TV och prover togs. Mitt HB låg på 77. Jag får två påsar blod.
Undrar hur många personers blod man har i kroppen egentligen? Hihhi vilken kul tanke! 
Jag har ju även lite "norsk" blod i mig. Fick blod då jag var där. Men nu var det ju ett tag sen i och för sig. Första påsen är slut. Väntar nu på att andra ska sättas igång men det måste svalna först. Desferalet går så länge. Eller ja, det ska ju gå i ca 24 timmar.

Nu ikväll har jag dushat, tittat på TV och ätit kvällsfika. Duschen gick bra men jävlar vad jag frös. Det kändes som kroppen ville hoppa och studsa på duschvagnen men jag försökte hålla den i styr. Haha hade nog sett kul ut annars!

Nu ska jag titta på lyxfällan. En bloggare "Rosanna" var med förra veckan. Såg början på det programmet emn sen strulade internet. Hon verkar vara en riktig nöt den människan! Haha!
Sen ska jag fråga efter mer och äta. Börjar bli hungrig och det är väl lika bra innan jag börjar fasta inför imorgon. Annars blir jag hungrig så tidigt.
Jag har fått tid kl 09.00 imorgon till OP. Hoppas det blir den tiden. Hihi förra gången då jag åkte till OP så var clownerna med. Det var väldigt kul faktiskt!
Jag fick vänta i förberedelserummet där ett tag och dom höll mig sällskap med att sjunga och skoja lite.

Minns lite vad dom sa:

Narkospersonal: Kan du säga ditt person nummer?
Jag: ******-****
Narkospersonal: Har du ätit någon frukost?
Jag: Nej.
Vimsan: Gud vad dom tjatar!
Vimsan: Kan ni inte fråga om hon är hungrig i stället?
Jag och narkos"människan": Hahaha!

Det var sen omläggning då och det lät så himla kul!

Jaja,, Nu ska jag titta på programmet!
Bye bye!

Kommentarer
Postat av: Marie

Detta MÅSTE du kolla in!! En Hello Kitty BLOGG!!!



http://obsessivecuteness.blogg.se/2011/may/fina-hello-kitty-koksprylar.html



Kram,

Marie

2011-05-07 @ 09:53:03
URL: http://lifslevande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0