Fredag!

Hej hej!
Det är fredag och jag ligger här i min säng på sjukhuset och har ont och skit tråkigt.. Väntar på att det är min tur att åka till OP. Men dom sa att det blir inte föränn efter lunch. Tråkigt nog!
Jag har som plan att åka till marknaden idag, men blir nu osäker på om det verkligen kommer att gå. Men jag ger inte upp än. Marknaden håller ju på ganska sent ändå så. Hoppas det går! Hoppas hoppas!

Igår var det torsdag och Sanna och Pilla kom till sjukhuset. Mycket trevligt! Pilla bjöd på mat också! Dom är så snälla mina systrar. Världens bästa! Den som fattades på den trevliga stunden var Jenny men hon finns alltid med oss i våra tankar!
Fick en dricka av Sanna igår. Gud vad söt! Och burken ska jag spara! Hihi!




Söt va?

Sen när Pilla åkte så blev Sanna kvar. Jörgen skulle komma in till sjukhuset för att pumpa min permobils däck. Det var lite dålig luft i dem. Och blir det så att jag drar till marknaden så måste dom ju vara pumpade. Jätte snällt att han kunde komma, annars hade jag fått höra av mig till hjälpmedelcentralen för att dom ska pumpa. Och det tar ju sån tid då.. Så tack Jörgen!!
Sen åkte dom hem. Så då har jag bara tagit det lungt. Var så trött igår att jag orkade ingenting typ. Låg och glodde på TV bara. Har börjat gilla Jersey Shore på MTV.

Någon mer som tittar på det?

Nu ska jag kika runt på nätet och kanske slå på en film sen. Håll tummar och tår att omläggningen blir bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0