Pyssel!

Tänkte visa mitt senaste pyssel jag har gjort. Två nya mobilfickor! Ni kanske undrar varför jag gjorde en ny i hello kitty. Den förra jag gjorde vart för stor. Mamma fick den förra. Hon har lite större mobil än vad jag har.
Men det är bra att den kunde komma till användning.

Det materialet jag har använt är filt tyg och vanlig sytråd. Sen är det ju bara göra som man känner för. I mitt fall vart det en lite "söt" och en lite "tuffare". Alltid kul med variation!



Söta! Jag vart hel nöjd! (trots att dom vart lite snea på fickan) Men det ska synas att det är handgjort, eller hur? hihih!

Jaja.. Kan berätta lite vad jag har gjort idag. Vaknat tidigt för mamma väckte mig.. Trots att jag inte ville
Och så kom hon in med frukost. Men jag la smörgåsarna i en påse och försökte blunda en stund till. Hehe!
Men det gick inge bra. Mamma började plocka och dona i rummet. Hehe som vanligt. Ni vet, typiskt mammor!

Senare kom sjukgymnasten. Vi skulle kolla igenom mina hjälpmedel och vad som användes och inte. För det som inte används ska ju tillbaka. Hon hade massvis med grejer nedskrivna som jag t.om hade glömt bort.
När hon sa en grej som t.ex "gymnastikmatta"
- Jag ba: JA! Just det! Den hade jag glömt och har ingen aning om vart den är.
Haha.
Tur mamma kom sen och var med. Hon hade bättre koll. Men samtidigt kanske det är förståeligt för jag vet ju inte vad hon har lämnat in och så. Det har inte jag koll på.
Annars har jag inte gjort så mycket. Tittat på TV, Pysslat med ena mobilfickan och lite sådant. Kollar just nu på halv åtta hos mig och efter det så blir det Sveriges mästerkock. Tycker det är bra!
Och så tänkte jag göra ett bokmärke i filt som man kan ha i böckerna. Har bara papperslappar just nu. Kan vara kul att ha något fint. jaja.. Nu ska jag avrunda. Hoppas ni mår bra! Kramar på er!

OBS! Vet inte hur min uppdatering blir nu. Mitt internet tar slut och det kommer troligen dröja innan jag kan fylla på igen. Jag vet att min uppdatering är ganska dålig men nu kommer den troligen bli lite sämre. Men min blogg kommer finnas kvar och jag kommer tillbaka! Detta är ju som min dagbok ungefär!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0