Min lilla vecka

Först och främst vill jag tacka för att några skrev vilka dom var. Jätte kul! Men jag har bestämt att inget publiseras av dem.
Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Jag har inte så mycket att säga heller. Det har inte hänt så mycket. Jo, jag låg inne på sjukan från måndag till fredag. Jag har inte mått dåligt eller något sådant. Utan jag åkte in som vanligt på måndagen för massage. Sen togs det prover och jag fick blod (om jag inte minns fel).
På tisdagen sa dom att jag skulle få omläggning efter lunch. Och jag bara längtade dit för min förmiddag var verkligen inte bra. Men vid halv tre så ringer dom från OP och säger att det kommer bli sent för det var en kärlkirurg där som opererade och det är bara han som kan lägga om av dom som var där.
Så jag tänkte att jag väntar väl. Och fastade gjorde jag också. Var både hungrig och törstig... Men men.. Runt fem på eftermiddagen ringer dom igen och säger att han bara har kommit halvvägs med operationen så det blev ingen omläggning. Jag var smått sur men det  är ju inget att göra åt.
Är det akut så måste dom ju ta det.
Så jag fick omläggning först på onsdagen. Sen vilade jag och var trött. Framåt kvällen fick jag bestämma om jag skulle hem eller inte men jag kände att det bara är hem och vända för på torsdagen är jag tillbaka igen. Så jag stannade kvar den natten.
I torsdags kom Pilla! :) Hon hade med sig mat från Mums! Slippa äta sjukans mat.. ;)
Vi pratade lite och tittade på TV som vanligt typ. Men det är alltid trevligt i hennes sällskap! <3
Sen vart det dusch och gud så de blev innan duschen. Fyra sköterskor kom in och dom hade bestämt sig för att dra mig i lakanet över till duschvagnen.Dom tyckte det var en bra övning inför att sitta i min rulllis sen. Men jag såg fan i mig inget samband med att dra och göra illa mig så mycket som dom gjorde. Kände mig som en trasdocka.. Vart skit ledsen och arg och sa alla möjliga fula ord till dem. Vilket jag ångrar, jag menade verkligen inte det jag sa. Men jag hoppas att även dom förstod att det blev fel. Och i torsdags fick jag prova en ny insomningstablett eftersom min inte hjälper längre och denna jag fick testa nu är bättre. Fick hem tabletter över helgen.
Jaja.. På fredagkvällen åkte jag hem. GUD VAD JAG LÄNGTADE!
Och när jag kom hem fixade mamma Ravioli till att käka. Det är gott! :) Sen tittade jag klart på lets dance
Kul att Jessica vann och inte Frank. Men jag hejade på Alexander egentligen.

Jaja nu ska jag börja avrunda. Mamma har fixat pannkakor. Inte för att jag ville ha det men det är bara att vara tyst och äta upp. Heheh!
Sen har jag fått en liten drink av mamma. Sen ska jag fortsätta kika lite på nätet. Hoppas ni mår bra!



Det där blåa under ögat är vageln som nu håller på och blir mindre. Dom sprack hål på den under onsdagens omläggning. Nu börjar den äntligen krympa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0