Måndag!

Måndagen börjar lida mot sitt slut och det är skönt med nya tag.
Vaknade strax efter 10 och packade lite. Sen käkade jag frukost. Det fick bli gröt. Ganska bra för det mättar och man blir inte hungrig så fort. På måndagar äter jag inte så mycket. Jag får nämligen alltid korv och mos här på sjukhuset på måndagar. Jag skojar inte. Det är verkligen alltid korv och mos. Får upprepa om och om igen att den maten inte är god... Men dom verkar inte ha öron och lyssna. Jag vet inte..
När jag kom hit var mitt humör på botten. Verkligen. Dom ville försöka få upp mig i rullstolen idag trots att jag har förklarat att måndagen verkligen är den sämsta dagen för sånt. Det gör som ondast då, obehagligast och lindorna är lösa.
Men jag slapp komma upp i rulstolen. Istället gjorde vi en sitt "Övning" i sängen. Vi var liksom 4 pers och två lyfte med lakan (det jag låg på) rakt upp vid benen och två vid ryggen. Precis som om jag skulle hänga i en sittandes ställning. Det gick bra men gjorde såklart ont. Det kändes som om allt rann ner men inte upp igen. Men sköterskorna var nöjda och lika så sjukgymnasten.
Sen runt 5 (minns inte exakt) så kom Pilla! Skoj skoj! Har alltid lika trevligt när hon är här! Vi pratar om allt och inget typ. Och ser på TV. Hon hade med sig rökt skinka, tidning och godis till mig! mums och tack! Så jag har gotta i mig skinka och även godis ikväll. Hihih!
Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Har tittat på TV. Det vart Familjen annorlunda och En unge i minuten. Sen har jag sytt. Vet inte om jag har berättat att jag håller på med en tredje mobilficka för ena vart för stor. Men nu tror jag att den blir för liten. Men det visar sig. Om inte så kan man dra lite i tyget.
Jag har alltid funderat på varför är man annorlunda för att man har många barn? Någon som kan förklara det?
Dåligt namn på ett program. Dom är ju som alla andra. Tycker iallafall jag.

Jaja.. Nu ska jag ta något och käka innan jag fastar. Börjar få ont och det är inte mysigt.. Blä!



Armbandet och ena figuren fick man i tidningen och den andra figuren i ett "kinder ägg" typ, fast med hello kitty!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0