Godkväll!

God kväll på er!
Är på sjukhuset. Gör inte mycket just nu mer än att äta godis. Var till Skiljebo centrum idag och handlade lite. Är så trött på kiosken här på sjukhuset. Finns ju lite mer att välja på, på ICA.
Så jag tog mig dit idag när jag hade kommit till sjukhuset. Låg en stund i sängen då och funderade på om jag vågade och orkade. Sen ringde jag på en sjuksköterska och hon hjälpte mig upp. Kändes ganska bra att utmana sig själv idag faktiskt! Hehe!
Vädret har inte varit så bra heller men jag hade tur. Det var ingen regn då jag tog mig dit. Däremot tog det sin lilla tid. Det går saktare att åka permo utomhus än innomhus tycker jag. Vet inte varför men det kanske har med att vägen är sne att göra? Då är det liksom inte bara att styra "joysticken" rakt fram som det är innomhus.
Ja som sagt det tog sin lilla tid. Människorna som skulle till affären med gick ju om mig hela tiden! Haha!

När jag väl var framme så gick jag först in i kiosken och sen in på ICA. Det är så fruktansvärt trångt i butiken! Har man rullstol, rullator eller barnvagn så är det ta mig fan inte lätt att ta sig fram må jag säga! Politikerna borde tänka på det. Att göra det (ännu) mer enklare för oss rörelsehindrade att kunna ta oss fram och kunna röra oss fritt. Vi är faktiskt människor vi också och lika mycket värda som alla andra!
Tyvärr är det inget man tänker på om man som människa kan gå. Men det är inte lätt. Hoppas det blir en skärpning!!
Tur det var en snäll gubbe som hjälpte att flytta på lite grejer i butiken så jag kom fram. Såna människor är guld värda!
Sen när jag gick ut så såg jag en gubbe som satt på en bänk och drack mjölk direkt ur en mjölkförpackning! Har sett honom förut och kallar honom för "Mjölk Nisse". Tycker det ser ganska kul ut när han sitter på sin plats och dricker sin mjölk som han precis har varit inne och handlat. Måste ha en riktig bra benstomme av mjölken!! Hihi!
Han är säkert jätte snäll men jag tycker han är lite läskig och mysko.

Jaja.. Sen drog jag tillbaka till sjukhuset. Det hann bli ganska kallt. Isch!
Då jag kom tillbaka så käkade jag men maten var inte god.. Det var chickybits. Ska man fritera så tycker jag det ska vara lite krispigt. Men det var inte den här kycklingen. Åt bara två bitar och sen var det bra för mig.

Annars har jag inte gjort något annat idag. Duschat och fått blod. Mitt HB låg på 85 så jag har fått en påse. Nu ska sköterskan koppla bort blodet och jag ska väl ta något att äta och sen försöka sova.
Har omläggning klockan 08.15 imorgon. Skönt att det är tidigt så man slipper vänta halva dagen.



Mitt köp! + en tidning



Svarta klumpen är en figur från Barbapapa. Tycker dom är så söta!



Julia tidning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0