Vilken dag! :)

God kväll!
Vilken dag man har haft och nu är jag så trött. Hade omläggning klockan 08.00. Gissa om det vad skönt med det?
Oo jo!
Natten till idag hade det vätskat jätte mycket ur stumpen och så hade jag så fruktansvärt ont inatt. Sov va 2 timmar. Resten av natten kämpade jag med smärtan och försökte andas lungt. Det kändes verkligen som att inget jag fick hjälpte. Det gjorde det i och för sig inte heller.

Efter omläggningen så mådde jag väldigt bra. Hade knappt och och det gjorde mig skit glad. Då kunde jag ju gå på stan!
När jag kom tillbaka till avdelningen så gjorde jag mig i ordning för stan. Och det var verkligen skit kul att komma iväg. Som jag har sagt i något inlägg tidigare. Har inte varit där på 2-3 år.
Det kändes som stan va ny för mig.
Sa jag typ "Åh kolla vad fint dom har gjort!" till någon butik eller nå annat så fick jag svaret: "Såhär har det varit länge." Som till ett glass ställe vi var på och åt t.ex.
Det heter Galna glassen och jag tyckte namnet var så coolt. Då säger Carros lillebror (som var med oss) "Har dom det igen?" Och så fick jag reda på att den hade funnit förra sommaren också. Dom har föressten jätte goda glassar. Man får välja smak på glassen, tillbehör som dajm, kex , mums mums m.m och en valfri sås. Fanns jätte mycket att välja på!
Jag valde päronglass med kex i och tuttifrutti sås. Mums! 
Det såg så coolt ut när hon gjorde iordning glassarna. Hon la en glass klick på nå undelägg på bänken, sen plattade hon till den och la på tillbehöret som i mitt fall var kexet (det vart bitar) och sen typ rörde hon om och hällde på såsen.
Dom är ganska dyra men det rekomenderas verkligen!



Galna glassen!

'

Min glass!

Vi gick i alla möjliga affärer som Glitter, New Yorker, Zetterlunds, Gina Tricot m.m.. Jag var även inte i nya gallerian Igor! Gud vad det var fint där! Kändes verkligen modernt där inne!



Detta vart mitt köp: En målarbok, tushpennor, rosett till håret, halsband, bok och nå mugg med hello kitty
(Till min Hello kitty samling)

"Tänkte försöa samla ihop mina Hello Kitty saker sen någongång och kanske har allt tillsammans på någon hylla. Okej kanske inte allt.. (Har så himla mycket) Men det som går!
"



Vid sju så åkte jag tllbaka till sjukhuset. Köpte med mig McDonald´s. Tog en Big Mac. Brukar inte göra det men jag var så hungrig och så är det kul att få ett fint glas därifrån. Men kan lungt säga att jag vor skit mätt när jag hade ätit upp allt. Haha! 



Mitt fina rosa glas!

Nu är man iallafall hemma och ska ta mina mediciner och sen kanske sova.
Jag har haft en jätte kul dag! Dock kände jag mig lite stressad i slutet för jag ville in i så många andra butiker också. Vill typ shoppa upp hela stan! Måste ta mig dit lite oftare, det går alldeles för lång tid emellan..

Tack för den fina eftermiddagen Carro och hennes lillebror (nämner inte namnet, vill ha ett godkännande först ifall han inte vill)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0