Onsdag.

Hejsan!
Jisses vad jag är trött. Bara gäspar och har mig. Förstår inte varför jag är så trött?
Syrran kom nyss med lite Digestive kakor. Kanske kan få en liten socker kick?
Nej men.. Snart blir det väl mat skulle jag tro.

Onsdag idag då. En ledig dag hemma och sen imorgon bär det av till sjukhuset igen. Men det är som sagt imorgon det.
Igår på kvällen smsade jag med en vän och vi ska gå på stan nästa vecka. Ska bli skit kul! Har inte varit där på säkert 2 år. Lite för lång tid emellan tycker jag att det går.
Det är en ny galleria i Västerås. Eller ja, ny och ny. Den är ju sprillans ny för mig! Hehe! Tror den heter Igor.
Det måste jag besöka och Taco Bar har öppnat i Västerås. Sen har väl en massa butiker flyttar runt. Så ska man till en butik så kanske en annan står där när man har kommit fram.
Men somsagt. Det är nästa vecka på tisdag! Gud vad jag längtar! Kan ha min lilla nedräkning. Hoho!

Nu tillbaka till idag. Onsdag! Vad har jag gjort idag? Mja. Inte mycket. Försöker sova så länge jag bara kan för det är ju så otroligt skönt. Men nej. Mamma kom och väckte mig med tonfisksallad. Hon hade gjort den sälv och den var förresten jätte god! Titta in på hennes blogg (HÄR) så ser ni vad hon hade i den!
Tänk att något så enkelt kan vara så gott? Jag menar. Det är bara att skära/hacka grönsaker och ha i tonfisk, räkor eller vad man nu vill och sen blanda ihop.
Sen äe ju det en ganska bra mat att ta med sig (Tycker jag)

Nog pratat om sallad. Roligt ämne va?
Idag har jag tränat med hantlar. Gick skit bra! Har dock inte koll på hur mycket jag gjorde. Jag bara körde på tills jag knappt orkade medans jag tittade på TV.
Sen har jag tittat runt på nätet och även tittat på webbTV. Serien Flyg 29 saknas tycker jag är ganska bra. Handlar om ett par ungdomar som blir fast på en ö mitt ute på Stilla havet (tror jag havet var) och så får man se hur dom försöker överleva innan dom blir räddade. Dock är serien dubbad som går nu. Det är lite störande men det går att titta på.

Nu funderar jag på om jag ska titta på någon film eller läsa. Har börjat på en Harry Potter bok. 7e faktiskt. Har inte läst dom innan. Sanna tyckte jag skulle göra det och nu har jag gett mig fan på att jag ska det också!
Hon var förresten på BIO idag och såg sista filmen. Jag kan lova er att min syster är den största Harry Potter nörd jag vet om!



Testade 3D brillorna. Dom är skitfula men ändå snyggare än dom där gamla i hårt papper med ett rött och en blö/grönt öga!
Grymt fin min man gör förresten! Hih!!



Kommentarer
Postat av: Julia

Hej! Blev lite nyfiken på ditt syndrom, skulle du vilja förklara lite närmare vad det innebär? Kram

2011-07-14 @ 00:59:17
URL: http://juliaolssonstrom.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0