Lördag!

God natt!
Eller god kväll!! Hihih! Måste börja med att säga att jag har min dator igen. Kan ni förstå det? MIN! Jallabaaluuba! Wööi! Fick datorn igår igen. Mamma var till Arsas dator och hämtade den. Trodde jag skulle få vänta i typ en vecka till hehe.
Tack till dem på Arsa!






Så ser min dator ut!

Jaja.. Nu är der lördag och jag ska nog strax sova. Är ganska trött. Sov jätte illa till fredagen. Vaknade typ flera gånger och var jätte pigg. Sen var det tidigt till omläggningen igår. Var där redan klockan 08.15.
Omläggningen gick bra och jag var ganska snabbt tillbaka i rummet. Dock är jag lite missnöjd över en "placering" på en grej på stumpen. Men det går inte att göra något åt det nu.

I torsdags började Västerås City festival. Jag hade velat gått igår men det gick ju inte p.ga att jag hade dropp. Allt vart så sent. Och jag var verkligen jätte ledsen. Allt jag ville var att gå ut på stan och se lite folk och gå bland stånden. Det är så sällan jag är i såna situationer just nu.
Varför ska allt det roliga som händer ske på helgerna? Börjar snart ogilla när det händer grejer i stan snart.
Kan ju aldrig gå ju. Suck!

Nog pratat. Har tittat på en film som går på kanal 4 sen jag kom hem typ. Tror den hette Så olika.En svensk film, Helt okej faktiskt!

Nu ska jag be om något att dricka. Måste ta mina kvällsmediciner. Sen ska jag nog läsa en stund. Läser en ny bok som heter Kriget är slut. Den är skriven av Morgan Alling. Väldigt bra! Jag sträckläser. Ska skriva en recension sen när jag är klar.



Jag och min goda Langos sent på torsdagskvällen/natten till fredagen. Mamma, Sanna och Jörgen kom till sjukhuset och överraskade med den från marknaden. Jag ville så gärna ha nämligen! Så sällan man äter det.
Tack till er! Älskar er! Ni är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0