Inte som jag tänkt...

Denna dag blev ju inte som jag tänkt mig alls..
Har ganska nyligen kommit tllbaka från omläggningen och post-op. Det vart väldigt sent idag verkligen. Åkte till operation runt 19:00.
Omläggningen gck nog bra men inte tiden efter då jag vaknar upp. Vaknade upp så fort och då blir jag bara stressad och så. Helst så vill jag vakna upp från uppvaket (nu vart det post-op). Men det jag menar är att jag inte vill vakna upp omläggnings salen. Blir så stressad och ledsen då.
Jag fick lite smärtstillande sen mot min värk och tror även jag fick något som gjorde mig lite lungnare.
För sen minns jag inte en tid på post-op. Antar att jag somnade till?
Det var nog lika bra det. Sen när det klarnade till och jag tittade på klockan så ville jag bara till avdelningen. Komma till mina grejer och sen höra av mig till mamma om att allt har gått bra. Hon kommer hit sen med mat om någon hamburge restaurang är öppen. Jag är som sagt väligt höngrig eftersom jag inte har ätit något på hela dagen.

Jaja.. Som ni ser så vart omläggningen väldigt sen idag. På förmiddagen har jag duschat och sen tittat på TV och läst en ny KP tidning, allt för att försöka få tiden att gå. För då trodde jag ju att omläggningen skulle ske senare på eftermiddagen då den inte skedde efter lunch som alla trodde.
Sen öppnade jag mitt paket som jag fick från lekterapeuten. Kunde absolut inte vänta tills jag fyller år.





(Bilden gör sig inte riktigt rättvis till hur den ser ut i verkligheten)
Fick ett rosa väreljus med en rpsa lyckta. Verkligen jätte fin och för att inte tala om vad den luktar gott! Det är doft ljus. Ska ha den på mitt bord vid sängen hemma. Så kan den få lysa nu när man går mot mörkare tider.
Tror skenet från lycktan kommer bli ganska mysigt!
Tack till dig som gav den!

Nu tillbaka till omläggnings "tankarna". Ju mer klockan blev desto mer desperat kände jag mig. Trodde tillslut att omläggningen inte skulle bli av. Men alla sköterskorna sa att dom räknade med att ta mig idag på OP.
Så jag hade inte gett upp hoppet helt. Famåt kvällen var jag verklgen skit hungrig och törstig! Det vart jätte jobbigt. Men jag ville ändå vänta in i det sista ang omläggningen.
Och till slut fick jag som sagt åka! Värsta glad var jag då! Men mindre glad över att jag inte kan åka hem idag. Eller kan och kan.. Kan väl åka hem mitt i natten om jag vill men jag stannar kvar här på sjukhuset till imorgon. Sen hoppas jag att det finns en bil på förmiddagen eller runt lunch så jag kommer hem.

Kanske ett ganska snurrigt inlägg.. Hehe! Men det blir så ibland. Är nog fortfarande lite dåsig sen alla medicinerna som man har fått.. Men det ger sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0