God kväll!

God kväll på er!
Har ni haft en bra start på veckan? Min vart ju inte som jag har tänkt mig men det är mycket bättre nu.
Har duschat så nu är man ren till omläggningen imorgon. Har fått tid klockan 08.00 så det är skönt. Skönt att slippa som stumpen ser ut och känns nu.
Prover har tagits idag, lymfterapeuten har kommit. Jätte skönt med massage! Sen är det alltid kul att prata med henne också. Jätte trevlig är hon!
Mitt kalium är fortfarande högt och mitt blodvärde lågt. Blodvärdet låg bara på 76. Så ska få två påsar. En har jag redan fått i och jag väntar på nästa.
Men jag förstår inte varför kaliumet ska krångla. Är smått orolig varenda gång innan man får reda på vad det ligger på. För jag har hört att ligger det över 6,0 så vill dom inte söva mig och det innebär ingen omläggning. Och det är skit jobbigt att hoppa över det. Jag blir så ledsen då, för är det omlaggt så mår jag bättre och känner mig fräshare.



Så där ser medicinen ut som jag tar för högt kalium. Det ser ut som apelsinjuice men det är det inte. Oo nej!
Långt därifrån. Innan man blandar ner pulvret med vatten så luktar det typ vanlij men sen när man dricker så blir man lite lurad. Det påminner om sand blandat med vatten. Eller mjöl och vatten. Och det är dessutom lite kornigt.
Så man blir typ lite sandig i munnen kan man säga.

Jaja,, nu ska jag försöka beställa hem en datorväska för det vart aldrig ett besök till ONOFF för att handla den. Sen ska jag titta runt lite på nätet och kanske titta på någon film innan jag ska försöka sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0