Fredag! (Lång uppdatering)

God kväll!
Har precis käkat lövbiff med klyftpotatis och "bea" sås. Böjd mamma och Sanna på det. Var jätte gott!
Det är så sällan man äter sånt kött här hemma.

Fredagen börjar gå mot sitt slut. Jag hade omläggning klockan 08:15 idag. Jätte skönt med tidig tid!
Det hade väskat mycket denna natt igen ur mina sår. Hoppas det inte gör det till helgen.
Men men.
Omläggningen gick bra och jag har inte haft så ont efter. Lite har man ju alltid efter men inte så värst mycket. Var dock väldigt trött. Sov till runt 17:30 ungefär. Sen kom mamma och hjälpte mig.

Vilket väder vi har haft inatt och idag! Jisses! Har ju dundrat och regnat rejält! TV kanalerna försvann från alla TV apparater på avdelningen idag. Troligen av åskan. Men det kosntiga är ju att det verkade funka för andra avdelningar. Alltid är det där jag är som åskan ska drabbas! Uhm!
Så från och med runt halv sex till klockan åtta så hade jag skit tråkigt. Tiden gick så sakta utan TV på sjukhuset. Försökte packa lite långsamt, käka lite och sen göra sig i ordning för att åka hem..


I går förresten vägde jag mig! Gjorde det med en sån där lyft kran. Helvete vad det gjorde ont men det behövdes. Vill inte säga min vikt i bloggen men vill gärna väga ännu mer. Typ 5 kilo till vill jag väga. Det är inte lätt att gå upp i vikt!
Anldeningen till vägningen är b.la att det är bra att veta till narkosen men största anledningen till det var att man pratar om att testa sätta ut desferalet (Droppet som jag får efter blod) och så kanske jag kan ta en tablett varje dag istället. Det skulle vara skit skönt om det funkade för då kanske man kan åka hem tidigare om dagarna och slippe desferalet som tar ca 24 timmar.

Fick besök av pappa och Annabelle igår. Dom har ju varit i fillipinerna i 3 veckor. Men nu är dom tillbaka. Så vi har pratat lite och så fick jag lite smått därifrån av pappa.



Något som Annabelle hade med som hon sen lämnade kvar för jag tyckte det var så gott. Har ingen aning om vad det är men tyckte pappa sa att det växer på träd där?
Smakar nästan som kalaspuffar!



Fick en plånbok, necesär och lite godis därifrån. Dela ena påsen med Sanna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0