God natt!

Bloggar nu från en dator. Woho!
Det känns som om det var en evighet sen. Men det var ju i och för sig ganska länge sen. Mer än en vecka?
Hoppas ni har haft en bra jul och nyår. Min jul var ju inte så bra. Blev ju inlaggd. Var verkligen uttorkad och hade olika dåliga värden. Yrade också när jag pratade. (alltså inte yr i huvudet utan sa grejer som inte ens stämde typ)
Så jag har legat inne en vecka och fått dropp av olika slag. Allt från antibiotika till annat mojs.
Antibiotikan gjorde så att jag nästan mådde ännu sämre tycker jag. Fick knappt i mig mat för mådde illa och resten kan ni kanske räkna ut själva.
Dagen innan julafton hade jag omläggning och då fick jag reda på att jag hade en spricka i stumpen. Den hade tydligen kommit dit för att jag inte använder stumpen. Men sprickan är borta nu. Det var tydligen som en flisa som dom tog bort sen under en omläggning ganska nyligen.
Läkarn tror inte att det gör något att den biten inte finns. Men det gör det nog inte heller.
Ja, som sagt. Julen fick jag fira här. Åt ingen julmat p.ga magproblemen jag hade men julklappar fick jag några. Mamma var snäll och tog hit lite så jag fick öppna här Och lite var kvar tills jag kom hem.
Fick åka hem i fredags som jag tror ni vet. Det kändes toppen att iallafall komma hem till nyår.
Min nyår bestod att bara vara hemma med mamma och Jörgen och ta det lungt. Käkade god mat och efterrätt. Sanna firade nyår med sin kille.
Hemma fick jag dom resterande julklapparna. Fick pengar, USB-minne, bok "varför gråter inte Emma", Hello Kitty kudde och hello kitty dagbok, pussel m.m.. Tack tack mamma och Jörgen!

Jaja.. Lite kort om vad som har hänt. Nu är jag på sjukhuset igen. Bara för omläggningens skull, och inget annat höhö! Så jag åker hem imorrn kväll igen. Ska bli himla skönt med omläggning för nu är det blött i stumpen. Skit äckligt! Tänk er en våt svamp mot kroppen hela tiden? Så känns det. Och inget kan man göra åt saken heller förutom omläggning.
Nu ska jag avrunda detta inlägg. Ska sova nu. God natt med er! Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0