Torsdag..

God kväll på er!
Hoppas ni mår bra och har haft en fin dag. Min har varit helt okej. Kollade på Julkalendern imorse. Det kanske är svårt att säga hur den verkar vara med tanke på att det bara har gått ett avsnitt, men jag tycker den verkar bra. Tänkte försöka följa den så gott det går.

Har ni kollat på den? Vad tycker ni om den?


Efter jag hade kollat klart så somnade jag om igen. Kan aldrig vara vaken en hel dag om jag går upp så tidigt. Dessutom bir dagen hemsk. Jag blir så mycket känsligare. Alltså får ont för ingenting och så.
Så jag sov till typ tolv. Sen kom mamma hem med McDonal´s som jag fick till lunch.  Det är aldrig fel!

Efter det så har jag bara packat och gjort mig iordning för att åka till sjukhuset. När jag skulle ut till taxin så tänkte jag på att vilket konstigt väder vi har för att vara december.  Det t.om dugg regnade när jag var ute. Jätte knepigt! Undrar när snön kommer? För mig får den gärna slippa komma nu men den får gärna stanna veckan runt jul och nyår. Sen får den gärna försvinna igen. Det behöver inte vara flera decimeter och snökaos.
Det orkar jag inte!

Nog pratat om snö. När jag kom till sjukhuset så tog man prover på mig direkt. Och strax efter det så kom pappa en sväng. Det var kul att han kom.  Vi typ pratade och kollade på TV. Som vanligt! Hehe!
Sen har jag pysslat lite. Försökte göra en sköldpadda av små glaspärlor och fiskelina men det gick ju inte. Tror man ska använda tunn ståltråd egentligen men det hade jag inget av här i rummet.  Kan testa en annan gång.
Annars har det inte hänt så mycket. Duschat nu på kvällen inför imorgon och sen har jag bara kollat på TV.
Hb låg på 85 så jag slapp blod. När det ligger på 85 så är det lite sådär på gränsen. Ibland händer det att jag får någon påse blod då, Men somsagt slapp det nu.  Det är bra för mår jag bra imorgon så tänkte jag ta mig ner på stan och kolla efter julklappar. Det börjar ju bli dags.
Fast först måste jag ta mig igenom omläggningen. Hoppas verkligen den blir bra. Den var inte så super bra förra gången nämligen så det gör mig lite orolig att det kan bli lika dant igen.

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och ringa efter något att käka innan jag ska fasta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0