Min julafton!



Hoppas ni har haft en fin jul. Min julafton har varit helt okej. Dock ett litet minus. Har inte haft någon dirket julkänsla i år. Tror det beror på vädret. Det är väldigt grönt ute där jag bor. Hur är det med er då? Har ni snö?

Dagen började med att jag vaknade runt 11:00.. Eller jag låg och "degade" mig tills då. Sen kom mamma in med en macka och skinka på, och till det fick jag apelsin juice. Jätte gott!
Sen åkte dem till Hallsta för att hämta lite prylar och sen skulle Sanna bara kolla till hästen som är i ett stall på vägen dit.
Medan var jag ensam hemma. Låg och läste lite och tog det bara lungt. När dom kom tillbaka så kom Jörgens son ganska så samtidigt. Jörgen och han började fixa med min nya TV. Fixade upp den på väggen. Känns super bra verkligen! TV:n är super stor. Hela 46 tum och är en "smart" TV. Den har ALLT! Det är skit bra!



Min TV. Jämför skärmen med dörren så ser man hur stor den är på ett ungefär.

TV:n fick dom alltså igång strax efter 15:00 tiden. Då kollade vi alla på Kalle Anka. Det är ju ett måste varje år. Fast man har sett de typ 100 gånger. Fast det är ju kul att det är någon ny video snutt varje år. Detta år hade dom från Nalle Puh och Lejonkungen. Det var verkligen jätte länge sen jag kollade på gamla Disney filmer. Dom är ju riktigt bra! Och efter det kommer ju alltid filmen Kan du vissla Johanna? Det är ju samma där, Måste ju kolla på det varje jul.

Efter det så käkade vi julmiddag. Det är ju så gott! Favoriten är julskinka. Hihi! Vad gillar ni då på julbordet?



Sen på kvällen har vi bara tagit det lungt. Kollat på TV och öppnat lite julklappar. Fick lite smått och gott som: En tröja, böcker, biobiljetter, nalle, almanacka, raggsockor, comviq surf, skålar och kökshanddukar (som jag ska spara tills jag flyttar hemifrån) Kan kanske visa bild en annan dag?
Julklapparna var helt okej. Men bäst var nog ändå att få igång min TV idag. Så tack Jörgen och Jörgens son (nämner inte namn ifall han inte vill)

Nu börjar klockan bli ganska mycket och jag ska ta någon macka och sen kanske sova. Är jätte trött.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0