God natt!

Hejsan!
Klockan är precis efter 00.00 men det gör inget. Kan skriva om min lilla onsdag ändå.
Idag vaknade jag runt halv sju. Det var för att mamma skulle kunna hjälpa mig innan hon åkte till jobbet. Sen käkade jag frukost och somnade om.
Låg och sov tills mamma kom hem från jobbet! Hihi! Hon slutade strax efter lunch.
Sanna är så himla tyst när hon vaknar på förmiddagarna så henne hör man inte. Då kan man passa på att sova!
Men det är ju så otroligt skönt! Tycker inte ni det?

Idag har jag inte gjort så mycket suttit lite vid datorn. Sanna har köpt datorspelet Sims - Medeltiden som jag testade idag. Det var verkligen skit svårt till en början men det var ett okej spel. Kanske ska skriva en liten recension om spelet sen. Än har jag bara skrivit om filmer och böcker.

Jag har fått en kallelse till Hjärtmottagningen som jag ska till den 16 augusti. Stod även att man skulle ta prover där. Helst några dagar innan. Och så ska man fasta 10 timmar innan provtagningen (?)
Får inte ens ta mina morgonmediciner. Vilket jag måste egentligen. Iallafall mina smärtstillande. Annars får ju jag skit ont. Förstår inte riktigt hur dom tänker där?
Ska ta med kallelsen imorgon och visa på avdelningen och prata lite med dem om detta. Blir faktiskt lite orolig om jag ska vara helt ärlig... Men de ska väl gå bra.. på något sätt..
Och så ska jag skriva upp alla mina mediciner och styrkorna och hur många/när jag tar dem på en dag. Kommer bli en jäkla lång lista!

På kvällen käkade vi kräftor och hade sallad och baguetter till. Jätte gott verkligen! Skulle kunna äta hur mycket som helst, verkligen!!
Hur har jag mått idag då? Jo. Hade ont på morgonen. Så ont att jag inte kunde somna om direkt efter att mamma hade hjälpt mig. Och så har jag haft väldgt ont nu på kvällen. Tog extra smärtis vid båda tillfällena. Men nu är det mycket bättre med värken och det är skönt! Då kanske man kan få sova någorlunda bra inatt.



Bjuder på en bild som är tagen från förra veckan tror jag det var. Tyckte den var ganska fin!

Kommentarer
Postat av: © sarastille

Vill du vinna smycken till ett värde av 150 kronor? Kika isåfall in på min blogg och anmäl dig till min tävling! Tävlingsregler och datum då tävlingen avslutas hittar du i tävlingsinlägget! :)

2011-08-04 @ 00:50:27
URL: http://saramagdalena.blogg.se/
Postat av: Amanda

Fin blogg! :)

2011-08-04 @ 10:08:34
URL: http://mandapanda.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jag håller med dig, bilden var fin :)

2011-08-10 @ 19:08:31
URL: http://kkimmegren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0