Lördag!

God kväll!
Hoppas ni har en fin lördag. (mitt i påsken) Med mig är det bara okej. Är ganska trött nu bara och har huvudvärk. Men ska inte klaga!
Lördagen börjar närma sig mot sitt slut. Tycker dagen har gått väldigt långsamt. Men det beror väl på att jag vaknade vid 06.00 idag. Mamma skulle jobba och hon måste hjälpa mig med det jag behöver hjälp med innan hon åker så det var därför. Var vaken till 07.30 ungefär och sen somnade jag om. Sen har jag sovit till och från hela förmiddagen fram till lunch.
Har skit svårt att sova när det är ljust och katten höll på och jama hela tiden. Så gick det med det. Tittade på reprisen av Talang idag. Såg en flicka i publiken som påminde om min syster. Min syster som har gått bort alltså. Det var lite läskigt.
Sen efter så somnade jag om till mamma kom hem från jobbet.
Då fick jag påskägg!



Det sista ägget jag får. Mamma tycker jag börjar bli för gammal för det tråkigt nog. Så detta får jag väl njuta extra av! Själv så tycker jag att påskägg och godis hör till påsken. Men men! Får skaffa mitt egna nästa år.

På eftermiddagen har jag pluggat matte och spelat sims. Har inte spelat sims på super länge och matten gick väldigt bra.
Sen har jag inte gjort så mycket mer. Har haft ont ikväll så jag har tagit extra smärtis + en "avslappnande"
Nu tittar jag runt på nätet,käkar smörgås och har även TVn på. Juno går på kanal 4. En ganska bra film faktiskt!

Bye bye!

Kommentarer
Postat av: Marie

Synd! Vi får alltid påskägg även om vi är vuxna! Alla vuxna i min familj byter påskägg och påskpresenter med varandra. Kram vännen

2011-04-27 @ 15:00:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0