God natt!

God kväll!
Dom flesta ligger nog och sover. Jag ska snart göra detsamma. Börjar bli trött och jag har omläggning halv 9 idag om inget akut inträffar eller något värde är för dåligt men hoppas det inte är det. Tog prover idag och mitt HB låg på 84, så jag fick en påse blod. Den håller på och tar slut nu. Så snart kan jag sova utan att bli störd av någon som tittar in på nätterna.
Vad har jag gjort idag då? Jo.. Inte mycket. Var uppe tidigt. Vid 06.00 redan. Mamma skulle jobba så jag fick hjälp innan hon stack. Sen försökte jag somna om men det var nästan intill omöjligt. Katten pratar så in i norden när mamma försvinner.
Jag vet inte om hon får seperationsångest och tror att alla ska försvinna. Men det är så jobbigt när hon gör det.



Sen låg min pump till min madrass lite galet så den mullrade och skallrade. Det håll på att gå mig på nerverna. Försökte somna med fingrarna i öronen. Haha!
Men det gick inte. Inte fick man mycket sömn idag inte.. Sen när mamma kom hem så fixade jag mig iordning för att åka till sjukhuset som vanligt på torsdagarna. Packade och åt. Sen var det bara att åka.
Det var väldigt skönt väder idag. Tänk om det kunde vara såhär för alltid? Det är inte för varmt och inte för kallt. Det är verkligen så synd att våren är så fruktansvärt kort...



Väl framme på sjukhuset så landade jag lite och tittade på TV. Sen kom kuratorn och vi pratade lite. Hon är väldigt trevlig. Men jag har inte "öppnat" mig helt än. Vi har setts så lite än. Och det tar tid för mig men det är hon fullt medveten om. Jag har det inte alltid lätt med att prata. Skriva går hur lätt som helst. Tänk om det vore samma sak med att prata.
Jag har lite grejer jag skulle vilja prata med henne om. Men det kommer väl!

Annars har jag inte gjort så mcyket annat. Duschat och tagit det lungt..



Fick en fråga om min dröm som jag hade, som jag ville ta upp. Jag minns drömmen mycket väl...


Frågan lyder: Var det konstigt att möta Jenny i drömmen?

Svar: Jag tyckte faktiskt inte det. Hon såg ut som en människa med hår och konturer och allt. Men var mer åt genomskilniga hållet, nästan vit. Men hennes ögon hade samma färg som hon har. Mörka bruna som jag.
När hon tittade på mig så var ögonen våta och lite ledsna men ändå vänliga.
Det jag tyckte var kusligt var det hon sa. Och det har jag svårt att släppa trots att det bara var en dröm.



Har ni fler frågor så var inte rädda att ställa! Jag ska försöka svara så gott jag kan!

Kramar till er!

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej!

Jag bara undrar om nånting har hänt din syster eftersom du drömde om henne,att hon var ett spöke? =/ Hoppas inte att du tar illa upp :)

Kram Malin

2011-04-30 @ 00:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0