Min måndag!

Jag vet att det har blivit tisdag men har inte orkat blogga igår. Nu är det en ny start på veckan. Men det innebär i stort sett samma saker för mig. Åkte till sjukhuset igår som vanligt. Vanligtvis brukar dom ta prover typ direkt när jag kommer dit men inget hände igår när jag kom så det kändes mest bara dumt att jag var där tidigt och glodde på TV typ. Tur Carro kom förbi! Annars vet jag inte vad jag hade gjort. Hon hade med sig två T-shirtar som jag fick. Verkligen super snygga. Kommer visa upp dem sen. Det var en med hello kitty på och en "ed hardey" T-shirt. Det är min första! :) Dom kläderna är verkligen super snygga! kanske borde införskaffa mig mer om jag kan? :)

Jaja. Hur som helst så hade jag det super trevligt med Carro. Vi tittade på TV, pratade skit (typ) och flumma mot slutet!
Hon tyckte jag såg pigg och utvilad ut idag. Det förstod jag inte alls hur hon kunde tycka för det kände jag mig inte verkligen. Men det är ju kul att höra det :)
Imorse vaknade jag väldigt tidigt av att det stank kattskit i rummet och jag sa till mamma som var uppe då med Sanna som sen skulle till skolan. Jag berättade att någon katt troligen har skitit i rummet och mamma sa:
- Ja... I din väska givetvis..

Jävla katt! Vissligen var dörren till kattlådan stängd men måste hon skita på något ställe där jag inte vill? Det var tur att ett block låg överst i väskan som tog skiten. Så det gjorde inte så mycket men det är klart det är tråkigt..
Nog pratat om kattbajs. Kanske inte så roligt att läsa om eller vad säger ni? 
Prover togs tillslut här på sjukan och mitt HB var lågt.. Synd att proverna togs så sent. Jag skyller på sköterskan! Hihi! Hon brukar typ inte ha mig alls..
För nu måste blodet ticka på inatt. (det håller på nu)
Ska jag sova nu så kommer jag lagom hinna somna tills den första påsen är slut. Det tar väl någon timme till för första påsen tror jag och tyvärr så tar det så himla lång tid tills jag somnar. Finner aldrig någon ro till det.

Men det löser väl sig. Om inte annat har jag ett alternativ jag kom på nyss som jag kan göra. Sätta igång en film och sen somna då jag är trött av utmattning.
Lekterapin har beställt hem nya filmer som jag inte har sett. B.la "Alice i Underlandet" (ny filmen), "Shutter Island", "Farsan" (sett början av den), "Remember me" och "Göta kanal 3". Dom har även beställt "Trollkarlen från Oz" men den tycker jag inte om. Har sett den och den är dryg. Haha!

Nu vart det ett långt inlägg. Ska avrunda nu. Hoppas ni sover gott eller ska sova gott! Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0