Måndag!

Måndagen börjar lida mot sitt slut, vilket i och för sig är bra. Då kommer tisdagen! :) Wiho! (nej nu var jag tråkig)
Men jag vill ha omläggning. Det är därför det är så skönt att det liksom närmar sig. Fast morgondagen kommer kännas långsam för troligen har jag omläggning på eftermiddagen som vanligt på tisdagar. Men men..
Idag sov jag så länge jag bara kunde och fick. Är så oerhört trött och seg i hela kroppen. Sen vaknade jag strax innan Jörgen kom hem på lunchen och det vart dags att äta.
Jag har en mamma som är en hejare på att lägga upp vuxen manliga portioner. Ni skulle se så min tallrik såg ut! haha! Förstår inte hur hon kan tro att jag ska äta allt? Hehe!
Sen var det bara att packa för att åka till sjukhuset. När jag kom hit så tog dom prover. Mitt HB låg på 69 och CRP på 200 - Där fick jag svaret på varför jag inte har orkat någonting i stort sett. Läkaren sa att jag skulle få blod. Den andra påsen (och sista) droppar in för fullt just nu. Men vi skulle vänta med antibiotika. Glömde fråga varför men det kan ha med att göra att jag inte har haft någon mer feber sen i lördags. Har bara haft ont i huvudet hela tiden. Har man tur kanske CRP:t vänder av sig själv?

Jaja nu ska jag käka innan jag ska fasta. Sen ska jag kika runt lite på nätet. En blogg jag håller på och läser just nu är: www.moahenriksson.blogg.se Det är en mamma som har skrivit om sin dotters kamp med cancer. Tjejen heter Moa. Tyvärr har flickan gått bort. Endast 8 år gammal. Det är hemskt!

Så den håller jag på och läser. Hela bloggen från början till slut. Hittade bloggen ganska nyligen så det finns en hel del att läsa.
Men nu ska jag avrunda. Hoppas ni alla mår bra! Kram och god natt på er!



Slänger in en lite äldre bild då jag testar mammas glasögon. Och så har man ett fint litet sår på näsan! höhöh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0