Hejsan!

Har inte bloggat nu på ett tag som vanligt. Det har inte hänt så mycket mer än att jag är inlagd på sjukhuset sen tisdags. Eller måndag åker jag ju in som vanligt men det bestämdes i tisdags att jag ska få antibiotika intravensöst mot min urinvägsinfektion eftersom inga tabletter hjälpte. Lite kanske, kände inte så mycket problem men jag hade fortfarande feber.
Men nu har den gått ner och jag är feber fri. Gick typ ner och försvann dirket då jag fick antibiotika i blodet.
Vet inte hur länge jag stannar men en kur brukar väl ligga på typ 7-10 dagar?
Trist att vara på sjukhuset men vad ska man göra? Mina dagar går så sakta här. Har väldigt tråkigt och blir så trött och seg på sjukhuset att man inte vill göra något typ. TVn går typ på hela tiden. Kollar på såna kanaler man inte har hemma typ, för hemma har vi bara ettan, tvåan och fyran typ och dom få kanalerna som man får till som svtB.

Jaja. Vad har jag gjort idag då? Typ legat och dragit mig i sängen hela dagen och kollat på 3an som TOP MODEL, PRJOECT RUNWAY och sånt. Sen somnade jag en stund. (coolt att jag kunde somna trots min värk jag hade) Haha!
Senare kom mamma och Jörgen förbi på besök. Vi tittade lite på TV medan mitt blod tuffade på (låg blodvärde som vanligt) och sen var det dags för mig att duscha inför imorrn. (omläggningen)
Stackars Jörgen fick sitta i väntrummet/dagrummet i ca en timme nästan undertiden jag höll på. Okej, duschen tog inte en timme men det var mer som gjordes. Mamma var snäll och hjälpte till! Förlåt att jag var grinig mamma, det var inte åt dig. Älskar dig mamma!
Det är duschen jag tycker är så jobbig...
Sen åkte mamma och Jörgen till MAX och köpte mat till mig. Var skit hungrig! Dock gör det så himla ont i strupen där maten åker ner när jag sväljer. Jag vet inte alls vad det är och jag lider verkligen när jag äter. Det är hemskt!
Just nu får jag behandling mot svamp i strupen men det tror jag inte att det är för det gör så förbannat ont. Det är nästan så att tårarna kommer (men jag var duktig och åt upp allt, men det tog sin lilla tid) Ingen annan "hjälp" får man mot det. Helst av allt vil jag att dom kollar hela strupvägen och halsen då under omläggningen ifall det är något som har hänt. För detta ÄR verkligen inte alls kul.
Får snart börja äta fördig tuggad mat... Blä!



Ett gulligt mobilsmycke jag fick av mamma med nå spraygodis! Tack mamma!

Nu ska jag kika runt på nätet och dricka upp den cola jag har kvar. God natt med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0