God natt!

Önskar er en god natt! Förresten, ni kanske redan sover? :)
Min torsdag har inte bestått av så mycket. Sov så länge jag kunde, men det är inte lätt när man har en mamma som bökar runt i rummet och en katt som slickar en i armhålan. Haha!
Ganska sur är man men det vill man inte visa. Förstår inte varför hon ska fixa och dona när man ligger och sover? Det kan diskuteras mamma! Nej då, älskar dig ändå! <3 (som ibland läser min blogg)
Sen har jag packat och kollat på super nanny på kanal 4. Tycker hon är så duktig med barnen. Det var faktiskt av henne som jag blev intresserad av att bli barn psykolog. Men det är något jag inte orkar studera till. Typ MVG och sånt i alla ämnen. Nej tack, orkar inte. Är glad om jag bara får G. Men jag vill fortfarande jobba med barn. Typ dagis eller något!
Sen som vanlig vid tre så åkte jag till sjukhuset. Det snöade och var bra kallt ute. Blä för kylan! Våren är skönast! Eller vad tycker ni?

När jag kom till sjukhuset så togs det prover. Mitt HB låg på 81. Skönt att det inte är så fruktansvärt lågt som det har varit ett par gånger. Fick en påse blod idag. Sen har jag duschat och bara glott på TV. Skönt det! Har inte haft så ont idag och har inte varit så trött förutom vid lunch då. Men annars har jag mått ganska hyffsat och det är super skönt!
Nu ska jag kika runt snabbt lite på nätet och sen ta insomningstablett för att sen försöka sova. Tror mitt internet tar slut snart. Sen idag är det omläggning. Hoppas hoppas den blir bra!
Men god natt med er! Skriver igen när jag orkar! :) KRam kram

Kommentarer
Postat av: Moa

gud vilken fin header du har ♥



ps. vill du att jag ska länka från min blogg till din blogg? Kolla då på min blogg hur du snabbt och enkelt blir länkad ♥

2010-11-26 @ 18:25:38
URL: http://littlemoa.blogg.se/
Postat av: Joseé

Krya på dig! :)



2010-11-27 @ 17:00:58
URL: http://aattitude.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0