Min måndag

Idag är det måndag och det innebär en ny vecka! (lät kanske dumt för det fattar väl ni också att det innebär) Aja.
Är på sjukhuset just nu. Har precis tvättat mig och kollar nu på Top modle och dricker Lime saft.. Vart sängtvättning för det är ingen vidare just nu. Ont och blött ì stumpen! Blä! Drygt att hela tiden ha så men nångång ska jag väl vänja mig. Man kanske inte vänjer sig alltid? Hm.
Kollade mailen igår och har även fått en uppgift i svenska. Inte den lättaste uppgiften vill jag säga. Känns nervöst för den måste ju fixas innan sommaren och jag har inte direkt någon lärare som kan hjälpa. Kanske får be er om hjälp om jag fastnar? hihi! nej då men det ska väl gå men jag är lite nervös.
Får börja ta tag i det imorgon kväll då man är klar i huvet efter narkosen.

Får blod nu. Mitt HB låg på 73. Inte bra. En tanke som jag har haft flera gånger är. Undra hur många olika personers blod man har i sig? Skärmmande! ;)

För övrigt har det inte hänt så mycket idag. Mamma väckte mig vid elva (tror jag) och tyckte att jag skulle vakna. Men GLÖM DET! typ hihi! Sen började hon föra ett jäkla liv i rummet. Sopade och greja. (tror jag för det lät som det och jag låg under täcket och försökte sova) Haha!
Sen har vi rett ut mitt hår. Okej halva typ. Har en stor tova kvar i typ halva håret och andra halvan är fint. Ni kan ju tänka er vilken frilla man har. Hehe!
Idag har en grej varit bra. Min mage har varit ganska okej. HAr inte kännt av så mycket av det konstiga i magen. Det kom några ggr men inte så farligt. Hoppas det är påväg att försvinna.

Nu ska jag forstätta se på Top Model. Det är kul att dom "korta" personerna får en chans för det är bara korta i denna säsong. Bye!

(mycket hopp det vart i texten men men)

Kommentarer
Postat av: muffins

vad handlar skoluppgiften om?

2010-05-17 @ 21:21:13
Postat av: Marlie - 93a mamman

Tack för dina kommentarer på bloggen, de värmde båda två! :-)

2010-05-17 @ 23:14:29
URL: http://mammamarlie93.blogg.se/
Postat av: Helena

Bra skrivet i Kissies blogg! :)

2010-05-19 @ 15:40:02
URL: http://helenavesterlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0