God natt!

Nu är man på lassarettet. Kom hit igår. Har inte gjort så mycket här på sjukhuset under kvällen. Skulle ha duschat men med tanke på hur jag mådde på grund av stumpen så vägrade jag. Dom blev väldigt arga på mig. Men jag tror inte heller dom skulle tänka sig att duscha om dom inte mådde bra.
Så det vart tvättning i sängen denna gång.

Sen har man roat sig med att kolla på TV som t.ex Top model och Svenska hollywoodfruar. Två ganska bra program. Mamma och jörgen var ganska nyligen här på en nattvisit ;) Hihi! Fick lite present av mamma. Inte så stora saker men jag älskar sånt ändå. Tack mamma!

Idag är det omläggning. Ni anar verkligen inte hur jag längtar dit. Och få det omgjort ska bli så jäkla skönt alltså! Men tyvärr tror jag det blir på eftermiddagen. Det brukar vara det på tisdagar. Usch! Känns som en evighet dit..

Men nu ska jag alldeles snart sova. God natt med er!



Detta fick jag av mamma. Den lilla hello kitty figuren från man ur liknande kinderägg fast med hello kitty (har faktist en hel del olika nu till min samling) Och så var det shampoo/duschcreme "två i ett" (behövdes verkligen för mitt var slut)

Kommentarer
Postat av: matte b

dem vill bara hjälpa därför dem blir tjuriga, kom ihåg det

2010-05-04 @ 14:13:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0