1 Juni

Tänk att det redan har gått ett halv år typ. Tiden går så himla fort! Ska nog snart försöka sova här. Är på sjukhuset. Kom hit på eftermiddagen igår (klockan är efter 00.00) Prover togs ganska direkt. Mitt HB var lågt så jag har fått blod. HB:t låg på 79.
Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Haft det jobbigt med stumpen. Det luktar och det känns som om det rinner. Är rädd för blödning. Hoppas jag kan sova inatt så jag slipper vara rädd..
Vi btåkade om duschen idag igen. Måndagar är ingen bra dag längre. Tror det är värmens fel. Bakterierna trivs tyvärr i värme och det blev värre ungefär då värmen kom. Personalen här ringde till OP och frågade om jag kunde köra sängtvättning och det var helt okej. Så jag fick såndär tvål som ska döda bakterier på kroppen och fick tvätta mig. Har annars kört med mitt eget men nä inte denna gång?
Det var skönt att jag fick ta sängtvättning för det är verkligen inte bra. Och att försöka duscha när man mår dåligt tar på mitt psyke. Ska man behöva vara rädd?

Dom har fixat platt TV här på rummet. Lite kul med uppdatering har på sjukhuset :) Hihih! Kollar på American Idol på den. Och har kollat på TV hela kvällen. :D

Ska väl försöka sova snart då så jag ösnkar er en god natt. Det är omläggning idag. Dock så tror jag den skulle bli sen.. Blä!!



Nya och gamla tv:n på bild :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0